Dorukhan Toköz’den Ahmet Çalık sözleri!

Konyaspor, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın ölüm yıl dönümünde bir video paylaştı.

Dorukhan Toköz’den Ahmet Çalık sözleri!

Paylaşılan videoda birçok futbolcu ve futbol insanının Ahmet Çalık ile ilgili konuşmalarına yer verildi.

Ahmet Çalık hakkında konuşanlar arasında Trabzonspor’un yıldız ismi Dorukhan Toköz ve bordo mavililerin eski oyuncusu Okay Yokuşlu da yer aldı.

Trabzonspor’da şampiyonluk kutlamalarına Ahmet Çalık formasıyula çıkan Dorukhan Toköz, açıklamalarında “Bu olay olur olmaz Ahmet ağabeyin forması ile şampiyonluk kutlamasına çıkmak istemiştim ve kendime bir söz vermiştim. Çünkü unutulmayı hak etmeyen bir insan. Hiçbirimiz unutmayacağız onu zaten. Ama yine de buna en ufak bir katkım olursa kendimi çok iyi hissedecektim ve şampiyonluk kutlamalarına Ahmet ağabeyin forması ile çıktım.” ifadelerini kullandı.

İngiltere’de forma giymeye devam eden Trabzonspor’un eski oyuncusu Okay Yokuşlu ise konuşmalarında şu ifadeleri kullandı:

Biz aynı jenerasyonun çocuklarıydık. Genç yaşlardan itibaren birbirimize hem karşılıklı hem de beraber çok genç milli takımlarda maça çıktık. Beraber aynı sahada mücadele ettik. Ahmet’i tanısaydınız ondan sadece iyilik geleceğini bilirdiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor