Doğuş eşi için kesenin ağzını açtı!

doğum günü vesilesiyle üzerindeki kara bulutları dağıtmak için kesenin ağzını açtı...

Doğuş eşi için kesenin ağzını açtı!

Bir süredir Azerbaycan'da yaşayan, asıl adı Orhan Baltacı olan ünlü şarkıcı Doğuş, kendisine olan benzerliğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki Seyid isimli bir gencin mahkemeye başvurması üzerine DNA örneği vermişti. Merak konusu olan babalık testi geçtiğimiz hafta sonuçlanan Doğuş, evliliğinin üzerindeki kara bulutları dağıtmak için eşinin doğum günü vesilesiyle kesenin ağzını açtı.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Tüm bunların ardından ünlü şarkıcı, eşi Hoşkadem Hidayetkızı'na doğum günü nedeniyle bir yarış atı ve spor model bir araba hediye etti.Onur Akay'ın haberine göre; Doğuş böylece eşi ile arasını düzelterek, evliliğinin üzerindeki kara bulutları da kaldırmış oldu.

İKİ EVLİLİK YAPTI, İKİ ÇOCUĞU VAR

Doğuş, 2006 yılında dünyaevine girdiği Şeyma Uygun ile 2009'da boşanmıştı. 2014'te ise Azerbaycanlı sunucu ve gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile nikâh masasına oturan ünlü ismin, bu evlilikten Arda ve Arın adında iki oğlu bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin