Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Finale kısa bir süre kala nefesler tutuldu

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV 8'de ekranlara gelen Survivor 2017'de artık sona gelindi. Sevilen yarışmada finale sadece 6 gün kaldı ve heyecan doruğa yükseldi. Bu akşam ise dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar


Survivor'da hızlı elemeye geçildikten sonra hemen her akşam dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı yaşanmaya başladı. Bu akşam Survivor'da yine dokunulmazlık oyunu oynandı. Kazanan Ogeday oldu

Survivor'da kim elendi?
 
Dün akşam yapılan ada konseyinde adaya veda eden isim belli oldu. Dokunulmaz olan Sema'nın yanında dokunulmazlık oyunlarını kazanan Ogeday ve Adem kendisini garantiye almıştı. Bireysele dönen yarışmanın konseyinde isimleri eleme potasına girenler Serhat, Sabriye ve Berna oldu. Elenen isim ise Berna oldu.

Berna'nın elenmesiyle gönüllüler takımında Ogeday tek başına kaldı. Ünlüler takımında ise Sema,Sabriye, İlhan, Serhat ve Adem yoluna devam eden isimler oldu. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası yarın da bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ardından bir isim daha adaya veda edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv