Söz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz'de Yavuz ölüyor mu?

Söz 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kısa sürede büyük beğeni toplayan dizide heyecan doruktaydı. Yeni fragman yayınlandı mı son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Söz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz'de Yavuz ölüyor mu?

Star TV'nin kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizisi Söz 8. bölümüyle ekranlara geldi. Timin heyecan dolu görevleri kaldığı yerden devam etti. Çolak'ın oyunu sonrası üretilen biyolojik silahlarla eyleme hazırlanılırken Yavuz son anda hazırlanan minibüse arabasıyla hızla çarptı. Gelecek hafta neler olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Söz 9. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyuyor. Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçer. Öncelikli hedefi Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşananlardan sonra iyice gerilir. Hafız, hastane yatağında eli kolu bağlı şekilde durmaktan bunalmıştır. Time yardımcı olmak istemektedir. Aradığı fırsat ayağına gelir. Davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki araştırılmaya başlanır. Tetikçi, büyük bir sırrı barındırmaktadır. Yavuz, Çolak’ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyar ve ölüm ile burun buruna gelir.

SÖZ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Çolak kaçmak için aradığı fırsatı bulurken, Yavuz son sürat olay yerine doğru yola çıkar. Üstelik büyük bir tuzağa doğru gittiğinden habersizdir. Bu arada Kıdemli Üsteğmen Yavuz ve ekibinin Çolak’ın evindeki profesörü ele geçirmesi Çolak’ın planlarını bozar ama Çolak’ın geri adım atmaya niyeti yoktur. Biyolojik silahlar için ihtiyacı olan Profesörü İstanbul’da bulmuştur. Bu durum Yavuz ve ekibini İstanbul’a gelmeye zorlar. Çolak bu davette Yavuz’a büyük bir sürpriz hazırlar aynı davete Bahar’ın da gelmesi işleri iyice karıştırır. Yavuz Bahar’la yakınlaşırken, zor ve riskli bir kararı da vermek zorundadır. Aynı anda Geveze çıktığı operasyonda hem sivillerin hem de kendi tim arkadaşlarının hayatını kurtarmak için kendini feda eder
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler