Beyaz Show neden yok? Beyaz Show neden yayınlanmıyor?

Ekranların fenomen programı Beyaz Show bu akşam ekranlara gelmeyecek. Programın takipçileri bu duyumun üzerine "Beyaz Show neden yok, neden yayınlanmıyor" sorularının cevabını arıyor. İşte detaylar

Beyaz Show neden yok? Beyaz Show neden yayınlanmıyor?

Her hafta cuma günü Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Beyazıt Öztürk'ün fenomen programı Beyaz Show bu hafta ekranlara gelmeyecek. Sevilen programın takipçileri "Beyaz Show neden yayınlanmıyor" sorusuna yanıt ararken açıklama Beyazıt Öztürk'ten geldi.

BEYAZ SHOW NEDEN YOK?

Her hafta ekranlara gelen Beyaz Show hakkında açıklama yapan Beyazıt Öztürk, programın dün gelen şehit haberleri nedeniyle yayınlanmayacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Öztürk  "Çok üzgünüz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Bugün yayınımızı yapmamaya karar verdik. Allah şehitlerimize rahmet, ailesi ve bizlere de sabır versin" dedi.
Beyaz Show neden yok? Beyaz Show neden yayınlanmıyor?

'Beyaz Show' programı, yeni bölümü ile 9 Mart Cuma akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler