Dilan Polat’ın dolarlı çiçek paylaşımı tepki yağmuruna tutuldu

Güzellik uzmanlığından, yaptığı iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla bir fenomene dönüşen Dilan Polat, son olarak eşi tarafından gönderilen dolarlardan yapılmış çiçek ve pırlanta videosunu takipçileriyle paylaştı.

Dilan Polat’ın dolarlı çiçek paylaşımı tepki yağmuruna tutuldu

Sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağmuruna tutulan Dilan Polat’a “İnsanlar bir ekmeğe muhtaçken görgüsüzlüğün böylesi” yorumları yapıldı.Eşinin yaptığı gösterişli sürprizleri sıklıkla sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat, eleştiri oklarının hedef oluyor. Güzellik merkezi bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşinin kendisine yaptığı pahalı jestlerle sık sık adından söz ettiriyor. Daha önce eşinin kendisine aldığı lüks arabaları, açtığı mücevher mağazasını ve evi güllerle donattığı videoları yayınlayan Polat, son olarak hediye gelen dolarlar ile donatılmış çiçeğini paylaştı.

“GÖRGÜSÜZLER” YORUMLARI YAĞDI!
Yaşadığı lüks hayatı sıklıkla takipçileriyle paylaşan Dilan Polat’ın Instagram'da 4,3 milyon takipçisi bulunuyor. Önceki gün eşi tarafından 100 dolarlardan oluşan kırmızı gül ve pırlatalı hediye gelen Polat, o anları Instagram hesabından "Paşa kocam" notuyla paylaştı. Fenomen ismin videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi. Birçok kullanıcı, Polat'ın paylaşımına "Bu yaptığın görgüsüzlük", “İnsanlar bir ekmeğe muhtaçken görgüsüzlüğün böylesi” ve "Profilinizi görgüsüzler olarak değiştirin" yorumları yapıldı. Dilan Polat'a aralık ayında da eşinden dolar ve eurodan oluşan çiçek şeklinde bir hediye gelmişti.

Dilan-Polat’ın-dolarlı-çiçek-paylaşımı-tepki-yağmuruna-tutuldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin