Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson arasında dövme krizi! Mesaj gönderdi

Önümüzdeki yaz evlenmek için hazırlık yapan Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson kıskançlık krizi nedeniyle yollarını ayırmıştı.

Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson arasında dövme krizi! Mesaj gönderdi

Ayrılığın ardından gecelerde görüntülenen Saevarsson bir kız arkadaşı ile samimi şekilde görüntülenmişti. Yaşananların ardından sosyal medyada da birbirini silen ikili arasında şimdi de dövme krizi çıktı. İkili, birlikte olduğu dönemde yaptırdıkları şimşek dövmesiyle birbirine mesaj yolluyor..

Thor Saevarsson, geçtiğimiz yıl aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Hayranları ise oyuncunun tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı..

BİRLİKTE YAŞADIKLARI EVDEN TAŞINDI

Deniz, önümüzdeki yaz evlenmeye hazırlandığı İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson'dan ayrılma kararı aldı. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı ortaya çıktı. Saevarsson'un da Deniz'le birlikte yaşadığı evden ayrıldığı öğrenildi.

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİ

Birbirlerini sosyal medyadan da silen çiftten Saevarsson, geçtiğimiz haftalarda Kuruçeşme'deki bir mekanda iki kız ve iki erkek arkadaşıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenirken yakalanmıştı.

GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Kuruçeşme'de görüntülenmesinin ardından Cihangir'de bir mekanda kız arkadaşı ile mekan kapısı önünde takılan Thor fotoğraflarının çekildiğini farkedince arkadaşının, yanında bulunan kız arkadaşının önünü kapatmasını ve görüntü alınmasını engellemesini istemişti.

"SİZİ ANLAMADIM"

Mekanın önünden ayrılan Thor'a, "Dilan Çiçek Deniz'i çok çabuk unuttunuz" sorusu sorulunca, "Sizi anlamadım '' diyerek öfkelenmişti.

DÖVME KRİZİ

dilan-dovme.webp

Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson arasında şimdi de dövme krizi yaşanıyor. Evlilik yolundayken kıskançlığı nedeniyle ilişkisini noktalayan oyuncu, birlikte olduğu dönem göğüslerine yaptırdıkları şimşek dövmesini sildireceği haberine, Saevarsson'dan cevap gecikmedi.

"SONSUZA KADAR"

Saevarsson, şimşek üzerinde eski sevgilisinin isim ve soy isimlerinin baş harflerinde oluşan 'DÇD' yazılı vücudunu paylaşarak altına, "Her dönem: Sonsuza kadar" yazıp, dövmeyi sildirmeyeceğini ima etti. Yönetmenin bu mesajı, barışmak için Deniz'e zeytin dalı uzattığı yorumlarına neden oldu.

Dilan Çiçek Deniz, evlilik hazırlığı yaptığı ve çok aşık olduğunu söylediği İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ani bir kararla yollarını ayırmıştı.. Saevarsson'ın kıskançlıkları nedeniyle ilişkisini sonlandıran Deniz, InStyle dergisine röportaj verdi..Tek hayalinin mutlu olmak olduğunu söyleyen Deniz, "Küçük kusurlar hariç vücudumla tamamen barışık değilim aslında. Yıllardır zayıflığımla ilgili kötü sözlere maruz kalıyorum." dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin