Zenmate nedir ve Zenmate nasıl kullanılır?

Zenmate indirmek isteyenler son iki günde artmış durumda

Zenmate nedir ve Zenmate nasıl kullanılır?

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen ve 42 kişinin ölümüne ve onlarca kişinin yaralanmasına sebep olan terör saldırısının ardından ülke genelinde özellikle sosyal medyaya girmek isteyenler sorun yaşıyor. Her terör saldırısı sornası alışkanlık haline gelen internet yavaşlatma uygulamasına kullancılar çözüm arıyor. Bu noktada kullancılıların imdadına Zenmate gibi uygulamalar yetişiyor.

Zenmate indirerek telefonunuzdan kolaylıkla internet erişimini sınırsız olarak kullanabilirsiniz. Özellikle sosya medya platformuna girişlerin zorlaşıtırıldığı anlarda kullanıcıların oldukça fazla işine yarayan uygulamayı telefonunuza indirmeniz oldukça basit. Google playe girerek uygulamanın adını yazarak aratarak kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.


Programı bilgisayarlarınızdan kullanmanız da mümkündür. Firefox,google chrome tarayıcıları için geliştirilmiş altyapısıyla eklenti olarak Zenmate'yi kurabilirsiniz. Program özet olarak VPN bağlantısını kolayca yapabilmenizi sağlamaktadır. VPN bağlantısı ile birlikte yasaklı sitelere de giriş yapabilmeniz mümkğn hale gelmektedir. Ayrıca VPN programları sizlere farklı ülke üzerinden internete giriş yapmanızı sağladığı için ülkemizde yapılan internet sınırlamalarına takılmamanızı sağlar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem