Zahide Yetiş'lede nasıl zayıflarım sorusu için tüyolar

Sevilen gündüz kuşağı programlarından Zahide Yetiş'le de birbirinden önemli konuklar önemli konularda bilgi vermeye devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı zayıflama konusunda önemli açıklamalar yapan Dr. Murat Topoğlu, verdiği tarifle

Zahide Yetiş'lede nasıl zayıflarım sorusu için tüyolar

Sevilen gündüz kuşağı programlarından Zahide Yetiş'le de birbirinden önemli konuklar önemli konularda bilgi vermeye devam ediyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde sağlıklı zayıflama konusunda önemli açıklamalar yapan Dr. Murat Topoğlu, verdiği tariflerle sağlıklı zayıflamanın yollarını açıkladı.

 “Zahide Yetiş’le”de bugün; Dr. Murat Topoğlu ile sağlıklı yaşam ve sağlıklı zayıflamak için önemli bilgiler verdi.

BUNLARI YAPMADAN ZAYIFLAYAMAZSINIZ!

Sağlıklı zayıflamanın yollarını açıklayan Dr. Murat Topoğlu, çok özel tariflerle herkesi ekran başına kilitledi. Öncelikle bol su içmek gerektiğini söyleyen Dr. Murat Topoğlu, suyun içerisine atılacak nane, limon ve maydanozun faydalı olacağını belirtti. Ardından gece acıkanlar için pul biberli yoğurt yemeyi tavsiye eden Topoğlu, sabah kahvaltısı yapamayanlar için ise muz ve armut yemelerinin yararlı olacağını ifade etti.

HİÇ BÖYLE ÖĞLE YEMEĞİ YEMEDİNİZ!

Kalori almadan sağlıklı bir öğle yemeği için tarif veren Dr. Murat Topoğlu, önemli olanın sağlıklı beslenmek olduğunu belirtti. Bu tarifin içerisinde; beyaz turp, roka, pancar suyu, yoğurt ve salça yer alıyor. Bu karışımın daha sonra blenderden geçirilmesi gerektiğini söyleyen Topoğlu, bu çok özel yemeğin bol su ile tüketildiğinde hem besleyici hem de zayıflamaya yardımcı olacağını söyledi.  

DEVEKUŞU YUMURTASINDAN OMLET!

Dr. Murat Topoğlu ve Zahide Yetiş, canlı yayında devekuşu yumurtasını çekiçle kırarak omlet yaptı. En az 10 kişinin rahatlıkla doyabileceği devekuşu yumurtasını Dr. Murat Topoğlu ve Zahide Yetiş uzun uğraşlar sonunda kırabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem