Zahide Yetiş'le de çocuk bakımı konusu işlendi

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan "Zahide Yetiş'le", birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugünkü konuğu; Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Özer Pala'ydı. Prof. Dr. Özer Pala, çocuk sağlığı konusunda doğru bilinen yanlışlara değinerek çok önemli açıklamalarda bulundu.

Zahide Yetiş'le de çocuk bakımı konusu işlendi

Türkiye'nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşıldığı "Zahide Yetiş'le"de bugün; Prof. Dr. Özer Pala, çocuk sağlığı ve beslenmesi ile ilgili dikkat edilmesi gereken konulara değindi.

İNEK SÜTÜNE DİKKAT!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan "Zahide Yetiş'le", birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugünkü konuğu; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Özer Pala. Ezber bozan açıklamalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Özer Pala, inek sütü ve zararlarına değindi. İnek sütünün hamilelik döneminde alınması halinde çocuğun diyabet olabileceğini söyleyen Pala, kanserli hastalara bile inek sütünün verilmemesi gerektiğini söyledi.

SU MATARALARINDAKİ TEHLİKE!

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan "Zahide Yetiş'le", birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın bugünkü konuğu; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Özer Pala. Ezber bozan açıklamalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Özer Pala, çocukların su mataralarının hijyen açısından tehlike saçtığını söyledi. Su mataralarının iyi temizlenmemesi halinde çok zararlı olduğunu söyleyen Pala, özellikle mantar oluşumunun çok tehlikeli olduğunu belirtti. Karbonatlı su ile temizleme yapıldığında mantar oluşumunun engellenebileceğini söyleyen Pala, banyo duvarlarının da bu yöntemle temizlenmesi gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem