Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete 3. bölüm ile ekranlara geldi

Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin yaz dönemi dizilerinden Yüksek Sosyete 3. bölüm ile seyirciyle buluştu. Perşembe akşamları ekranlara gelen dizi oldukça beğenildi. Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir.  Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur. Ele avuca sığmaz çapkınımız Mert ise Ece'ye kendini affettirmek için birbirinden eğlenceli yollara başvurur.


GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Ait olduğu yeri ve insanları arayan Cansu; Oliva’da çalışmaya başladığı ilk gün başını belaya sokar.  Onu kurtarabilecek tek kişi Kerem'dir ama Cansu, onun şartlarına uymaz. Mert’in  yer değiştirme teklifini kabul eden Kerem; Yüksek Sosyete dünyasına alışmaya çalışırken hem Mert’le hem ailesiyle hem de Cansu'yla ilgilenmek zorundadır. 

Oyuncu kadrosu:
Hazar Ergüçlü:  Cansu, Engin Öztürk:  Kerem, Meriç Aral: ece, Ozan Dolunay:  Mert

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem