Yeter 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her hafta Perşembe günleri saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelen Yeter bu hafta 23. bölümü ile yayınlandı. Sevilen dizide neler oldu, Bölüm

Yeter 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Her hafta Perşembe günleri saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelen Yeter bu hafta 23. bölümü ile yayınlandı. Sevilen dizide neler oldu, son gelişmeler neler? Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Yeter 24. bölüm fragmanı çıktığında da burada olacak.

Bölüm özeti…

Kanada'ya gitmek isteyen Yekta'ya Aylin ilk başta tepki gösterse de sonrasında çocukların ısraru ile bu fikre olumlu bakmaya başlıyor. Herkes tarafından duyulmaya başlayan haber sonrası Yekta yurtdışına çıkmadan önce İdil ile birlikte tehlikeli bir yolculuğa hazırlanır. Yekta Zahide ve Yılmaz’a son bir ders vermek için yola düşer.  Bu olay sonucunda Yekta sevinen taraf olur. 

Dizinin konusu;

Aylin üniversite öğrencisiyken Yekta Harmanlı ile tanışır ve evlenir. Yekta işinde çok başarılı bir cerrahtır. Aylin’in yaşadığı bu mutluluk fazla uzun sürmez.  Bu durumdan kurtulmak isteyen Aylin bir plan yapar. Planı 2 çocuğu ile birlikte kaçmaktır. Bu  durumu anlattığı yakın arkadaşı ise kendisine ihanet eder. 

Oyuncu Kadrosu;

Pelin Karahan ve Yurdaer Okur başrolleri canlandırırken Wilma Elles, Korel Cezayirli, Tolga Evren, Selen Domaç, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Tuğçe Kurşunoğlu, Cansu Kurgun, Mustafa Mert Koç, Doğan Can Sarıkaya, Eliz Neşe Çağın’da dizide yer alıyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem