Vatan Haini isim değiştiriyor!

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolleri oynayacağı dizi ‘Vatan Haini’ ismini değiştiriyor

Vatan Haini isim değiştiriyor!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in başrolleri oynadığı ‘Vatan Haini’ dizisi 15 Temmuz darbe girişiminden dolayı ismini değiştiriyor. Uzun süre ekranlardan uzak olan ikili sevenleri ile tekrar buluşmak için gün sayıyor.
15 Ağustosta ekranlarda boy gösterecek dizi hazırlık aşamasında olurken projenin gelişmesi ise hızını kesti. Dizinin yeni adı ‘Vatanım Sensin’ olarak değiştirildi.

Dizide Halit Ergenç Cevat adında bir askeri canlandırılırken Bergüzar Korel ise Cevat’ın eşi ve çocuğun annesi Azize karakterini canlandırır.

Halit Ergenç Kimdir?
 

30 Nisan 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversite’si Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri bölümünden ikinci yılında ayrıldı.
Ergenç Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünü bitirdi. Ardından oyunlar, diziler çeken oyuncu aynı zamanda program sunuculuğu da yaptı.
Bergüzar Korel ile evli olan oyuncunun Ali Ergenç adında bir oğlu vardır.
Filmografisi:
Tatlı KAÇIKLAR, Kara Melek, Böyle Mi Olacaktı, Gurbetçiler, Ölümün El Yazısı, Hiç Yoktan Aşk, Dedem, Gofret ve Ben, Kumsaldaki İzler, Zeybek Ateşi, Azad, Zerda, Baba, Okul, Aliye, Esir Şehrin İnsanları, Binbir Gece, İlk Aşk, Dersimiz Atatürk, Ali ve Nino, Devrim Arabaları, Misafir, Tramvay, Babam ve Oğlum,
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem