Vatan Haini dizisinde son gelişmeler!

Vatan Haini oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu

Vatan Haini dizisinde son gelişmeler!
Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrolleri oynadığı Vatan Haini dizi yavaş yavaş tüm detayları ortaya çıkmaya başladı. Oyuncu Kadrosuna Onur Saylak ve Işıl Yücesoy’un da eklendiği dizi Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacak. Işıl Yücesoy dizide Halit Ergenç’in annesini canlandıracak. Ağustos ayında çekimlerine başlayacak dizinin yapımcılığını 03 Medya üstlenirken yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan oturacak.

Işıl Yücesoy Kimdir?

2 Ekim 1945 yılında Kırklareli’nde dünyaya geldi. Ankara Devlet Tiyatrosundan mezun oldu. Şarkıcılık haytı 1975 yılında başladı. Orient plak’ı kurdu. Aynı yerde sahne almaya başladı. 1981 yılından sonra oyunculuk hayatı başladı. İlk dizisi Dokuz Sütuna Sekiz Manşet adlı Atilla İlhan’ın eseridir. Tanju Cılızoğlu ile evlendi ve bu evlilikten Meneviş adlı bir kızı oldu.
Filmografisi:
Milcan, Geçim Otobüsü, Üvey Baba, Çemberimde Gül Oya, Korkuyorum Anne, Güz Yangını, Rüya Gibi, Zoraki Koca, Goncakaranfil, Yol Arkadaşım, Yer Gök Aşk, Unutursam Fısılda, Kara Para Aşk, Hayat Mucizelere Gebe
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem