Ümraniyespor Eyüpspor Canlı İzle – TRT Avaz Canlı Yayını

Ümraniyespor Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren Ümraniyespor Eyüpspor hangi kanalda canlı izlenebilir? İşte detaylar

Ümraniyespor Eyüpspor Canlı İzle – TRT Avaz Canlı Yayını

TFF 1. Lig’in 9.haftasında Ümraniyespor Eyüpspor’u konuk edecek. Ligin lideri ve 3.sü arasındaki maç nefes kesecek. Ümraniyespor Eyüpspor şifresiz canlı izlenebilir mi? İşte detaylar

TFF 1. Lig’de Ümraniyespor 20 puanla ligin lideri konumunda. Eyüpspor ise 16 puanla 3. Sırada bulunuyor.

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak. Maçı hakem Onur Özütoprak yönetecek onun yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ile Ogün Kamacı üstlenecek. 4. Hakem ise Yakup Özhan olacak. Ümraniyespor Eyüpspor canlı izlemek isteyenler TRT Avaz’dan izleyebilecekler.

KADROLAR

Ümraniyespor: Burak, Vrsajevic, Alim, Camara, Yusuf, Onur, Oğuz, Del Valle, Kartal, Yiğithan, Ercan

Eyüpspor: Çağlar, Yalçın, Mezague, Uğur, Timur, Umut, Caner, Dibba, Kozulj, Bülent, Bekir

İSTATİSTİKLER
Ümraniyespor ile Eyüpspor bugüne kadar 2 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların birinde Ümraniyespor kazanırken bir maç ise berabere sonlandı. Ümraniye’nin sahasında oynanan tek maçı da ev sahibi kazandı.

Ümraniyespor Eyüpspor Canlı İzle – TRT Avaz Canlı Yayını
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem