TV8 yan ekran uygulaması nasıl indirildir ve Acun sms oy sıralaması

TV8 kanalı Survivor yarışmasıyla zirve yapmaya devam ederken sosyal platformları da kullanmaya devam ediyor.

TV8 yan ekran uygulaması nasıl indirildir ve Acun sms oy sıralaması

TV8 kanalı Survivor yarışmasıyla zirve yapmaya devam ederken sosyal platformları da kullanmaya devam ediyor. Özellikle Survivor yarışması ve bazı yarışma programları için TV8 yan ekran uygulaması devreye sokuldu. Bugüne kadar bu program üzerinden Acun sms sıralaması, Survivor sonuçları gibi merak edilen soruların yanıtları kolayca öğrenilebiliyordu. Ancak son dönemde bu durum biraz değişmiş durumda.

Bugüne kadar Survivor'da haftanın ada konseyi sırasında eleme sırasında Acun sms sıralaması diye tabir edilen oy sıralaması anında TV8 yan ekran uygulamasında paylaşılıyordu. Ancak Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sms oylamasını son birkez yaptıklarını duyurmuştu. Böylece büyük bir oylama gerçekleştirildi ve finale kadar artık oylama yapılmayacağı kesinleşti: Hal böyle olunca finale kadar olan elemelerde oyların programda paylaşılmayacağı belirtildi.

TV 8 yan ekran uygulamasını android telefonlarınız için Google Play bağlantısını kullanarak (buraya tıklayın) indirebilirsiniz. İOS telefon ve tabletleriniz için ise buraya tıklayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

yan-ekran.png

NE İŞE YARAR?

Bu uygulama ile birlikte kanalda yayınlanan bir çok programa canlı katılım sağlayabilirsiniz. Mobil cihazınızdan rahatlıkla yarışmalarda oy kullanabilir sorulan sorulara cevap verebilirsiniz. Ayrıca Survivor yarışmasının sonuçlarını da ada konseyi sonunda Acun Ilıcalı'nın ismi açıklamasından hemen önce ilk olarak bu uygulamadan öğrenebilirsiniz. Ayrıca yarışma ile ilgili birçok detaya da ulaşabilirsiniz.

İşte TV8 yan ekran uygulamasıyla elde edeceğiniz ayrıcalıklar;

*Yarışmalarda jüri olup, vereceğiniz oylarla favori yarışmacılarınızı birinciliğe taşıyın *Yorumlarınızla programların gidişatına yön verin, merak ettiklerinizi sorun *Anketlerde oy kullanın, sonuçları anında öğrenin *Hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz kamera arkası görüntülerini ve çok özel fotoğrafları görün*Program çekimlerine konuk veya ziyaretçi olma, sürpriz ödüller kazanma fırsatı elde edin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem