TV8 yan ekran uygulaması ile Acun sms sıralaması

Acun Ilıcalı'nın en çok güvendiği ve tv tarihinin en iyi reyting oranlarını yakaladığı Survivor'da bu hafta kimin eleneceği merakla bekleniyor.

TV8 yan ekran uygulaması ile Acun sms sıralaması

Acun Ilıcalı'nın en çok güvendiği ve tv tarihinin en iyi reyting oranlarını yakaladığı Survivor'da bu hafta kimin eleneceği merakla bekleniyor. Bu gece saat 23.45 sonrasında Survivor sms sonuçlarıTV8 yan ekran uygulamasından öğrenebileceksiniz. Aynı zamanda Acun sms sıralaması şeklinde yaptığınız google araması sonucunda acuun.com'a girerek internet üzerinden de rahatlıkla sonuçları öğrenebilirsiniz.

TV8 yan ekran uygulaması nasıl indirilir?

TV 8 yan ekran uygulamasını android telefonlarınız için Google Play bağlantısını kullanarak  indirebilirsiniz. İOS telefon ve tabletleriniz için ise uygulamayı yükleyebilirsiniz.

NE İŞE YARAR?

Bu uygulama ile birlikte kanalda yayınlanan bir çok programa canlı katılım sağlayabilirsiniz. Mobil cihazınızdan rahatlıkla yarışmalarda oy kullanabilir sorulan sorulara cevap verebilirsiniz. Ayrıca Survivor yarışmasının sonuçlarını da ada konseyi sonunda Acun Ilıcalı'nın ismi açıklamasından hemen önce ilk olarak bu uygulamadan öğrenebilirsiniz. Ayrıca yarışma ile ilgili birçok detaya da ulaşabilirsiniz.

İşte TV8 yan ekran uygulamasıyla elde edeceğiniz ayrıcalıklar;

*Yarışmalarda jüri olup, vereceğiniz oylarla favori yarışmacılarınızı birinciliğe taşıyın *Yorumlarınızla programların gidişatına yön verin, merak ettiklerinizi sorun *Anketlerde oy kullanın, sonuçları anında öğrenin *Hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz kamera arkası görüntülerini ve çok özel fotoğrafları görün*Program çekimlerine konuk veya ziyaretçi olma, sürpriz ödüller kazanma fırsatı elde edin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem