Tuba Büyüküstün’den büyük sürpriz!

Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü oynadığı Siyah Beyaz filminde rol alacak

Tuba Büyüküstün’den büyük sürpriz!

2016-2017 yılında ekranlarda boy gösterecek olan Siyah Beyaz dizisinde başrollerinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’a Tuba Büyüküstün eşlik edecek. Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Büyüküstün kendine biraz zaman ayırmak istediğini belirtti. Sevenlerinin merakla beklediği ünlü oyuncunun da bu sezonda ekranlarda olup olmadığıdır. Bu haber ile hayranlarına müjde verdi.

Tuba Büyüküstün Kimdir?


5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Özel Doğuş Okullarından ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Sahne Dekorları ve kostümü eğitimini tamamladı. Oyunculuk hayatına Tomris Giritoğlu sayesinde başladı. 28 Temmuz 2011 yılında oyuncu Onur Saylak ile evlendi. Bu evlilikten ikiz kız çocuğu dünyaya getirdi. Kızlarının adı Toprak ve Maya’dır. Oyunculuk hayatına Sultan Makamı ile başladı.
Rol aldığı filmler:
Babam ve Oğlum, Sınav, Yüreğine Sor, Orman, Rüzgarın Hatıraları, Dar Elbise, İstanbul Kırmızı
Rol aldığı diziler:
Sultan Makamı, Çemberimde Gül Oya, Aşk Yolu, Ihlamurlar Altında, Asi, Beni w Benak, Gönülçelen, 20 Dakika, Kara Para Aşk
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem