Trabzonspor Rizespor

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Avni Aker'de oynanacak maçta bordo mavili kulübün cezası nedeniyle tribünler boş olacak. Saat 15.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Alper Ulusoy görev yapacak ve onun yardımcılıkla

Trabzonspor Rizespor

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Avni Aker'de oynanacak maçta bordo mavili kulübün cezası nedeniyle tribünler boş olacak. Saat 15.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Alper Ulusoy görev yapacak ve onun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Arkın Akgöl yapacak. Maçı Ligtv canlı yayınlayacak ancak şifresiz yayın yapan kanal bulunmamaktadır.

CANLI MAÇ SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN

Maç öncesinde Trabzonspor ligde 37 puanla 12. sırada yer alırken Çaykur Rizespor 34 puanla 13. sırada bulunuyor.

İki takım bugüne kadar toplam 35 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda bordo mavililer 22 kez kazanırken yeşilmavili takım ise 6 kez galip geldi. 7 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bordo mavililerin ev sahipliğindeki 16 maçta ise ev sahibi 14 kez, misafir takım 1 kez kazandı. 1 maç berabere sona erdi.

caykur-rizespor-001.jpg

Maç öncesi detaylar;

• Misaffir takım Süper Lig'de oynadığı son dokuz deplasman maçının yedisinde sahadan mağlubiyet ile ayrıldı ve galibiyet alamadı (2B). • Ev sahibi ise ligde dört maçtır galibiyete hasret (1B 3M); en son AğustosEkim 2014'te ligde beş maçlık bir galibiyet hasreti yaşamışlardı (4B 1M). • Bordo mavililer ligde oynadığı son 11 maçta birden fazla gol atamadı (toplam 7 gol). • Bu sezon Süper Lig'de en fazla penaltı kullanan takım Rizespor (9); Trabzonspor ise ligde penaltıdan kalesinde en fazla gol gören takım (8). • Fırtına bu sezon Avrupa'nın beş büyük ligi ve Süper Lig'de, Atalanta'nın (14) ardından en fazla kırmızı kart gören ikinci takım (11; İnter ile eşit).• Güray Vural'ın Süper Lig'de en fazla gol attığı takım Rizespor (3; Fenerbahçe ile eşit). • Mehmet Akyüz'ün Süper Lig'de en fazla gol attığı rakibi Trabzonspor (3; Galatasaray ile eşit). • Ev sahibi ekip Süper Lig'de attığı son yedi gol farklı isimlerden geldi (Muhammet Demir, Serge Akakpo, Mustafa Yumlu, Aytaç Kara, Oscar Cardozo, Sefa Yılmaz ve Erkan Zengin).
• Bu sezon Süper Lig'de en fazla asisti bulunan savunma oyuncusu Eren Albayrak (8). Eren Albayrak, aynı zamanda bu sezon ligin en çok asist yapan yerli oyuncusu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler