Tivibuspor canlı yayını nasıl izlenir?

Tivibu, yeni nesil bir televizyon yayın platformudur. Bu platform ile birlikte yerli yabancı onlarca kanalı izleyebilirsiniz. Ayrıca canlı yayınları durdurabilir, geri alabilir ve kaydedebilirsiniz. Teknolojiye uyumlu bu platform son dönemde Tivibuspor ya

Tivibuspor canlı yayını nasıl izlenir?

Tivibu, yeni nesil bir televizyon yayın platformudur. Bu platform ile birlikte yerli yabancı onlarca kanalı izleyebilirsiniz. Ayrıca canlı yayınları durdurabilir, geri alabilir ve kaydedebilirsiniz. Teknolojiye uyumlu bu platform son dönemde Tivibuspor yayınları ile de gözde olmuştur.

Bu platformu televizyondan izleyebildiğiniz gibi, bilgisayarınızdan,tabletinizden veya telefonunuzdan rahatlıkla kullanabilir istediğiniz yerde tv keyfini yaşayabilirsiniz. Onlarca kanalı kaliteli yayınlarıyla izleyebilirsiniz. Öte yandan internet kotanız da bu yayınlardan etkilenmez. Platformda sevdiğiniz bir dizi, film veya programı kaydetme imkanına sahipsiniz. Yayın anında da durdurup geri sarabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gerekn detay cihazınızın limitidir. 

tivibuspor.gif

Tivibu'yu izleyebilmek için abonesi olmanız gerekmektedir. Abone olmak için uyelik.tivibu.com.tr ye girerek başvuru yapabilirsiniz.

Platformda yer alan Tivibuspor kanalları ile bu sezon   UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yanı sıra Portekiz, Rusya ve Hollanda birinci ligleriyle birlikte tenis, basketbol ve golf branşlarında Dünya çapında organizasyonları izleyebilirsiniz. Bu kanalları IPTV ya da TURKSAT üzerinden Süper Paket üyeliği ile izlenebilmektedir. 4 kanaldan oluşan paketteki kanallar hd kalitesinde izlenebilmektedir

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler