Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan'dan evlenme teklifi!

Son dönemde en çok sevilen dizilerden olan Tatlı İntikam'ın her bölümü merakla bekleniyor.   Tatlı İntikam 8. B

Tatlı İntikam yeni bölümde Sinan'dan evlenme teklifi!
Son dönemde en çok sevilen dizilerden olan Tatlı İntikam'ın her bölümü merakla bekleniyor. Romantik komedi tarzındaki dizi 7. bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.  Yeni bölümde Pelin, Sinan'a karşı duygularını bastırmaya çalışıyor.
Tatlı İntikam 8. Bölüm fragmanında; Sinan bazı şeylerin konuşulması gerektiğini söylüyor. Pelin ve Selin arasında soğuk rüzgarlar eserken, sürpiz bir misafir gelir. 2. fragmanda ise oldukça eğlenceli görüntüler var. Sinan, Ceyda'ya evlenme teklifi ettiği görülüyor. Pelin ise aşkını bastırmaya çalışmaktadır.
Önceki bölümde neler olmuştu
Meliha'nın sözleriyle Pelin, Sinan'ın hayatında yarattığı travmanın ağırlığını daha iyi anlamıştır. Pelin gerçeklerin farkına varır. Sinan'a iyice yakınlaşmışken herşey alt üst olur. Gerçek sınav şimdi başlayacaktır. Pelin, şimdi bir seçim yapmalıdır. Sinan'dan vazgeçip hayatına devam mı edecek yoksa cesaret gösterip aşkına sahip mi çıkacak?
Tatlı İntikam 8. Bölüm 7 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Dizinin oyncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Cemre Gümeli, Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem