Tatlı İntikam 9.bölümde sürpriz var

Ekranların yeni dizileri arasında yer alan ancak kısa sürede sevilen Tatlı İntikam yeni bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Tatlı İntikam 9.bölümde sürpriz var
Ekranların yeni dizileri arasında yer alan ancak kısa sürede sevilen Tatlı İntikam yeni bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi tarzındaki dizi kısa süre içerisinde iyi sayılabilecek bir hayran kitlesine ulaştı.
Sinan artık kararını vermiştir. Ceyda ile ortak olmak yerine restorandan vazgeçmeyi düşünür. Bunu yapabilmenin tek yolu ise Ceyda'ya belli bile etmeden çekip gitmektir. Sinan ortalıktan kaybolur ve kimse nerede olduğunu bilmez. Pelin ise onu bularak bu kararından vazgeçirmek ister. Ancak peşine düşen yalnızca Pelin değildir. Rüzgar'ın ortaya çıkışı da yeni gelişmeleri beraberinde getirir.
Geçen hafta ne olmuştu?
Sinan bazı şeylerin konuşulması gerektiğini söylüyor. Pelin ve Selin arasında soğuk rüzgarlar eserken, sürpiz bir misafir gelir. 2. fragmanda ise oldukça eğlenceli görüntüler var. Sinan, Ceyda'ya evlenme teklifi ettiği görülüyor. Pelin ise aşkını bastırmaya çalışmaktadır.
Dizinin oyncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Cemre Gümeli, Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem