Tatlı İntikam 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Tatlı İntikam 6. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede oldukça fazla sevilen dizide bu hafta izleyenler yine oldukça eğlenceli ve duygusal dakikalar yaşadı. Ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tatlı İntikam'da bu haftay

Tatlı İntikam 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Tatlı İntikam 6. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede oldukça fazla sevilen dizide bu hafta izleyenler yine oldukça eğlenceli ve duygusal dakikalar yaşadı. Ancak yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Tatlı İntikam'da bu haftaya yanlış anlaşılmalar damga vurdu. Pelin, Sinan'ın kendisinden intikam almak istediğini düşünmektedir. Sinan'ın annesiyle konuşurken söylediklerine tanık olan Pelin, bu söylemlerle yıkılmıştır. Sinan ise Pelin'in hala Tolga ile aşk yaşadığını düşünmektedir. Bu kaosun içerisine Başak ve Bülent de dahil olarak bir plan yaparlar. İkiliyi bir araya getirip aralarını yapmak isteyen Başak ve Bülent başarılı olur ve ikiliyi barıştırmayı başarırlar.

tatli-intikam-001.jpg

Leyla Lydia Tuğutlu ile Furkan Andıç'ın başrolünde olduğu dizi her hafta cumartesi günleri saat 20.00'de ekranlara geliyor. Kadroda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Can Nergis, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Cemre Gümeli,  Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler