Tatlı İntikam 16. Bölümde Pelin’in başı dertte!

Tatlı İntikam 16. Bölüm bu akşam sevenleri karşısına geçecek

Tatlı İntikam 16. Bölümde Pelin’in başı dertte!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam bu akşam yeni bölümü ile sevenleri karşısına geçecek. Başrolleri Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tugutlu’nun paylaştığı dizi bugün saat 20.00’de başlayacak. Yeni bölümde heyecan hızını kesmeden devam edecek. Turgut Bey kalp krizini atlatırken olayların tüm sorumlusu Pelin ilan ediliyor. 1 ve 2. Fragmanı yayınlanan dizinin tüm merak edilen sorular bu akşam cevaplarını bulacak.

Tatlı İntikam 16. Bölüm özeti ve fragmanı…

Rüzgâr’ı sakinleştirmek isteyen Pelin suçlu ilan ediliyor. Rüzgâr tüm olup bitenlerin sorumlusunun Sinan ve Pelin olduğunu ileri sürüyor. Rüzgâr’ın Sinan’a olan aşkı ise aşktan öteye geçmiş ve takıntı haline gelmiştir. Bunu söylen Rüzgâr’ın dedesi ise Rüzgâr tarafından sert bir tepki ile karşılaşacaktır.
Pelin ise Ceyda tarafından tehdit edilir ve hiç beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşır.

Dizinin 2. Fragmanı…

Geçen Hafta Neler Oldu?
Pelin’in gidişi Sinan’a çok ağır gelir. Ama Sinan kolay vazgeçmez Paris’e gidip Pelin’i bulmayı kafasına koymuştur. Ama Pelin’de Sinan’dan ayrı kalmaya dayanamaz ve yolundan geri döner. Sinan ve Pelin tekrar barışırlar. Pelin aynı zamanda babasına da bu durumu açıklamak zorundadır. Ama Rıza’nın varlığı Sinan ve Pelin için büyük sıkıntı yaşatır.

Konusu:
Aşk hayatı bir türlü yoluna girmeyen Pelin’in evleneceği adam tarafından da nikah masasında terk edilir. Görmüş geçirmiş bir kadın onun geçmişte büyük bir ah aldığını o kişi bulup kendini affettirmesi gerekmektedir. Pelin ise bu kişinin kim olduğunu bulmak için geçmişinin peşinden koşar. Sinan ise geçmişte Leyla tarafından reddedilmiş ve alay konusu olmuştur. Sinan ve Pelin’in tekrar karşılaşması eski küllerinden yeniden doğuşun hikâyesini anlatır.

Oyuncu Kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga), Zeyno Gönenç (Süheyla), Ayşe Nil Şamlıoğlu ( Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Gürsu Gür ( Zübeyir), Büşra Develi (Rüzgâr), Cemre Gümeli (Simay), Emre Taşkıran ( Hakan), Barış Gönenen (Serkan)
Yapım Şirketi: D Yapım
Yapımcı: Ayşe E. Durmaz
Yönetmen: Barış Erçetin
Jenerik Müzik: Güliz Ayla
Müzik: Alp Yenier
 
Zeyno Gönenç Kimdir?

22 Nisan 1967 yılında İzmit’e doğan oyuncu annesinin isteği üzerine bale dersleri alır. Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirir. Birçok radyoda çalıştı. Okan Bayülgen ile evlilik yaşadı. Dizi ve sinemalarda rol alan oyuncu Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı dominant teyze karakteri ile ünlendi.
Filmografisi:
 
Çocuklar Duymasın, Paramparça Aşklar, Hayat Apartmanı, Geniş Aile, Doktorlar, Keloğlan Kara Prens’e Karşı, Avrupa Yakası, En Son Babalar Duyar, Eyvah Kızım Büyüdü, Dadı, Kuşlu Çorap

Kerem Atabeyoğlu Kimdir?

9 Şubat 1968 yılında doğan oyuncu Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirip tekrar İstanbul Üniversitesinde Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünü bitirdi. İlk evliliğinden Doğa adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. İkinci evliliğinden ise bir oğlu oldu.
Filmografisi:
Son Osmanlı, Yaz Evi, İnce İnce Yasemince, Pança Pinçik, Güneşe Yolculuk, Canım Kocacığım, Şapkadan Babam Çıktı, Perili ve, Yalanın Batsın, Sultan Makamı, Kurşun Yarası, Esir Şehrin İnsanları, Köpek: Cem Akyoldaş, Sevinçli Hayaller, Kavak Yelleri, Rüya Gibi, Derman, Aşk ve Ceza, Bir Zamanlar Osmanlı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem