Tatlı İntikam 16. Bölümde Pelin’e kötü sürpriz!

Tatlı İntikam 16. Bölüm heyecan dolu bir bölüm ile bu akşam sevenleri ile buluşacak

Tatlı İntikam 16. Bölümde Pelin’e kötü sürpriz!

Cumartesi akşamlarının iddialı dizilerinden olan Tatlı İntikam 16. Bölüm ile yeni ve heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam edecek. Son bölümdeki öpüşme sahnesi ile seyircilerin karşısına geçen dizinin başrollerinde Leyla Lydia Tugutlu ve Furkan Andıç paylaşıyor. Dizi bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20.00’de sevenleri ile buluşacak.

D Yapımın üstlendiği dizinin Yapımcısı Ayşe E. Durmaz yapıyor. Yönetmen Barış Erçetin yapıyor.

Tatlı İntikam 16. Bölüm özeti ve fragmanı…

Turgut Bey Rüzgarın Sinan’a aşık olduğunu anlıyor. Rüzgarın bu haline karşı şaşkına dönen Turgut Bey ‘’Kızım senin ki aşıklık değil seninki hastalık’’ diyor. Rüzgâr bunun üzerine sinirleniyor ve ‘’Ben hasta değilim’’ deyip bardağı yere atıyor.
Aynı zamanda Ceyda Pelin’in mekânına gidip Pelin’e saldırıyor. Ceyda giderken ‘’ Bu iş burada bitmeyecek’’ diyerek tehdit ediyor. Pelin ise biri tarafından kaçırılıyor.
 
Dizinin 2. Fragmanı…
 

Konusu:
Pelin aşktan yana yüzü hiç gülmeyen biridir. En sevdiği adam tarafından düğün günü terk edilir. Bunun sebebini merak eden Pelin görmüş geçirmiş bir kadın tarafından geçmişte birinin ahını aldığı için aşk hayatı normal değildir. Geçmişine düşen Pelin, Sinan’ı hatırlar ve kendini affettirmek için uğraşır. Bu uğraş sonra büyük bir aşka dönüşür.

Oyuncu Kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman, Gürsu Gür, Büşra Develi, Cemre Gümeli, Emre Taşkıran, Barış Gönenen

Büşra Develi Kimdir?

25 Ağustos 1993 yılında İzmit’te doğdu. Ortaokul ve liseyi Antalya’da tamamlayan güzel oyuncu tiyatro alanında eğitim almak için İstanbul’a gitti. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmayı başardı. Oyuncu İlyas Yalçıntaş’ın incir klipinde oynadı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de Selin karakterine can verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler