Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanı çıktı mı?

Tatlı İntikam 15. bölümü ile ekranlardaydı

Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'de cumartesi günleri ekranlara gelen Tatlı İntikam 15. bölüm ile seyirciyle buluştu. Başrollerinde Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tugutlu'nun bulunduğu Tatlı İntikam'ın 16. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Bölüm Özeti;

Sinan, Pelin'in gidişiyle yıkılır. Ama kolay pes etmeyecektir. Gerekirse Paris’e gidecek ve Pelin’i kolundan tutup geri getirecektir. Pelin de Sinan’dan ayrı kalmayı göze alamaz ve yoldan geri döner. Pelin ve Sinan barışır, ama Pelin'in dönmesi Sinan ve Rüzgar'ın oyununa dahil olması demektir. Pelin'in yüzleşmesi gereken birisi daha vardır. O da babasıdır! Evcilik oyunun devam etmesi, Rıza’nın varlığı iki aşığa rahat bir nefes aldırmayacaktır.  



Geçen Hafta Neler Oldu?
Pelin’in babası her şeyi kızına anlatır. Sinan tarafından kandırılan Pelin yıkılır. Sinan ise Rüzgâr ile konuşur ve oyunu bitirmek istediğini söyler. Pelin’e ise gidip oyunu bitireceğini söyler ama Pelin’in artık ne güveni ne de inancı kalmıştır.

Oyuncu Kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman, Gürsu Gür, Büşra Develi, Cemre Gümeli, Emre Taşkıran, Barış Gönenen

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem