Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tatlı İntikam yine herkesi ekrana kilitledi

Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve beğenilerek takip edilen Tatlı İntikam 12. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük beğeni ile takip edilen dizide bu hafta yine hem aşk hem de komedi beraberindeydi. Tatlı İntikam 13. bölüm fragmanı ise yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

Bölüm özeti

Rüzgar, Pelin'e evli olduğunu söyleyince Pelin rahatlamıştır. Sinan ile Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, mutluluktan havalara uçar. Ardından da Rüzgar ile arkadaş olurlar. Rüzgar oyunu devam ettirirken duyulmamasından yana olurken Sinan ise tam tersini düşünmektedir. Ne olursa olsun bu oyunu Pelin’e söylemelidir. Artık Pelin’i kaybetmek istemiyordur. Tüm bunlar olurken restoran için de hesaplaşma günü gelir ve Ceyda ile büyük yüzleşme başlar. Artık Sinan için hem aşkta hem de işte tek bir adım kalmıştır.
tatlı-intikam-12. bölüm

Önceki bölümde neler olmuştu?

Sinan’ın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır. Bülent’in aslında kendisine evlenme teklifi etmediğini öğrenen Başak kayıplara karışır. Herkes Başak’ı aramak için seferber olur. Bu süreçte Pelin ve Sinan zorunlu olarak yan yana gelirler. Aralarındaki gerilim artarken Pelin; Sinan’la Rüzgar’ın oyununu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

Dizinin oyncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Günenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Cemre Gümeli, Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem