Tarık Mengüç kaç yaşında ve nereli?

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç bu yıl Survivor'da yarışıyor. İşte ünlü isimle ilgili detaylar

Tarık Mengüç kaç yaşında ve nereli?

Ekranların en çok izlenilen televizyon programlarından biri olan Survivor bu yıl da kaldığı yerden yenşden başladı. Survivor 2017'de birbirinden dikkat çeken isimler yer alıyor. Bunlardan biri de hiç şühesiz şarkıcı Tarık Mengüç oldu. Şakşuka şarkısıyla bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Tarık Mengüç kaç yaşındadır, nerelidir? İşte hakkındaki detaylar


TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

1969 yılında dünyaya gelen 47 yaşıdaki şarkıcı aynı zamanda söz yazarıdır.  Çingene asıllı olan Mengüç, bu kültürü yansıtan şarkılarıyla tanınmaktadır. 2004'te yayınlanan Şakşuka adlı albümünde seslendirdiği ve albümle aynı isimi taşıyan şarkıyla çıkış yapmıştır. Tarık Mengüç, müzik hayatına önce atılmadan hayatını devam ettirebilmek için; mobilya tasarımcısı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık, düğün salonlarında şarkı söylemek gibi işler de çalıştı.
tarık mengüç

İlk bestesi “Nazar değmesin” adlı eseridir. Daha önce, Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme bestesini veren Tarık Mengüç ‘sanatsal’ şarkılar yaptığını söylüyor. En son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almaktadır.  Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yaptı.

2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.Moskova, Almanya gibi Avrupa ülkelerinde de birçok konserler veren Tarık Mengüç,1999dan itbaren 7 yıl Şahin Özer’de müzik yönetmeni olarak çalışan ünlü Aranjör Suat Aydoğan'ın asistanlığını da yapmıştır. Yolda görenler “Network”’ün mankeni zannettikleri Tarık Mengüç 1999 dan beri saçlarını Osmanbey’deki Şiva Kuaför’de yaptırdığını söylüyor. 2004 yılında Cennet Mahallesi TV dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve Şakşuka isimli albümü, 2007de Lakerda isimli albümünü çıkardı.2009 da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. 4 Ekim 2011de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

TARIK MENGÜÇ'ÜN KIZI ŞANSSIZ BİR OLAY YAŞADI

Yaklaşık 1 ay önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kızı için dua isteyen Tarık Mengüç, gözyaşlarına engel olamamıştı. Evlerinde bulunan iki koltuğun arasında zıpladığı anda dengesini kaybederek düşen kızının dişlerinin damağının içerisine girdiğini ifade eden Roman şarkıcı sevenlerinden dua istemişti. Doktorların şimdilik bekleme sürecine aldıklarını dile getiren Mengüç kızıyla ilgili dayak iddialarının sorulmasının ardından “İnsan evladına böyle bir şeyi nasıl yapar?” diye cevap vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler