Survivor'da kim elendi? Survivor 7 Haziran Elemesi

Televizyon ekranlarının reyting rekortmeni programı olan Survivor'da kim elendi sorusu bu akşam yanıtını buluyor. Ada konseyinde eleme kotasında hangi isimler vardı, ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da kim elendi? Survivor 7 Haziran Elemesi

Televizyon ekranlarının reyting rekortmeni programı olan Survivor'da kim elendi sorusu bu akşam yanıtını buluyor. Ada konseyinde eleme kotasında hangi isimler vardı, ödül oyununu hangi takım kazandı? Detaylar burada.

Survivor bu hafta oldukça heyecanlı geçti. Son düzlüğe girilen programda iki yakın arkadaş aynı anda eleme potasına girdi. Amerika'da Beyonce konseri ödülüne gidecek takım da belli oldu.

Elenen isim Efecan oldu

SERKAY VE EFECAN

Bu hafta ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler takımının kazanmasının ardından ilk olarak bireysek dokunulmazlık oynandı. Dokunulmazlığı İbrahim kazandı. Ada konseyinde ismi yazılacak iki isim kaldı ve bunlar Serkay ile Efecan oldu. Daha önce Damla'nın sembol finalini kazanarak Kıbrıs'a gitmeyi garantilemesinden ötürü onun ismi yazılamadı ve ada konseyinde ismi yazılarak çıkan ilk aday Serkay oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununda kazanan yine ünlüler takımı oldu. Böylece, İbrahim ve Damla'nın dokunulmaz, Serkay'ın aday olduğu takımda geriye kalan tek isim olan Efecan da eleme potasına girdi. Bu hafta eleme potasında yer alan iki isim adadaki dostlukları ile bilinen Serkay ile Efecan oldu. İki yarışmacının da oldukça üzgün olduğu oyunlarda dahi gözlendi. İkilinin çıktığı aday konseyinde elenen isim Efecan oldu.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

Yarışmada dev bir ödül oyunu oynandı. Kazanan takımın Amerika'daki Beyonce konserini en ön sıradan izleyeceği ödülü kazanan taraf Gönüllüler Takımı oldu. Gönüllüler oyunu 10'a 3 farklı şekilde kazanmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem