Survivor’da bu hafta kim elendi? - En kritik eleme gecesi

Survivor 2017’de bu akşam kritik bir eleme gecesi yaşandı. Survivor’da kim elendi?

Survivor’da bu hafta kim elendi? - En kritik eleme gecesi

Survivor 2017’de final haftası öncesinde en kritik eleme gecelerinden biri yaşandı. Survivor’da kim elendi? İşte detaylar…


TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve en çok izlenen yarışmalardan biri olan Survivor2da bu akşam final haftası öncesinde çok kritik bir eleme gecesi yaşandı.


Dokunulmazlık oyunları

Geçtiğimiz akşam oynana ilk dokunulmazlık oyununda kaybeden takım gönüllüler takımı oldu. Yapılan ada konseyinde Elif ile Ogeday elenmek üzere isimleri çıkan isimler oldular.

Bu akşam oynanan oyunda ise kıyasıya bir yarışma yapıldı. İki takımdan birer kişinin yarıştığı oyunda yarışmacılar omuzlarına aldıkları demirle ilk olarak tahta engelin içinden sonrasında ikinci tahta engelin içinden geçerek puzzle’a geldiler. Puzzle’ı ilk olarak tamamlayan yarışmacı boya tabancası ile hedefe konuşan 5 kutuya ateş ettiler. İlk olarak 5 kutuyu deviren kişi ekibine 1 sayı kazandırdı. Dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Adem kazandı.
Survivor’da bu hafta kim elendi? - En kritik eleme gecesi

Yapılan ada konseyinde 5 kşiden 3'ünün oyunu alan Sabriye, Ogeday ve Elif'in ardından 3. eleme adayı oldu. Adem ise İlhan Mansız'ın adını söyledi. Böylece İlhan, Sabriye, Ogeday ve Elif alenmek izere ismi çıkan isimler oldu. 

Yarışmaya veda edecek isim Elif oldu.

Kural değişecek

Elenen isim Gönüllüler takımından olursa Survivor'da kurallar değişecek. Gönüllüler takımının 2 kişi kalması halinde oyunlar bireysele dönecek. Dokunulmazlık sonrası elenen isim Ünlüler takımından olursa sistem aynı şekilde devam edecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem