Survivor eleme listesindeki isimler

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da heyecan sürüyor. 8 Mayıs gecesinde yarışmada Dokunulmazlık Oyunu oynandı. Ve eleme potası netleşti... Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı öncesinde eleme potasında kimlerin olacağı bu akşam belirlen

Survivor eleme listesindeki isimler

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da heyecan sürüyor. 8 Mayıs gecesinde yarışmada Dokunulmazlık Oyunu oynandı. Ve eleme potası netleşti...

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı öncesinde eleme potasında kimlerin olacağı bu akşam belirlendi. Oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan taraf Gönüllüler Takımı olunca, yarışmaya veda edecek ismin ünlülerden olacağı kesinleşti.

survivor-004.jpg

Geçen hafta yapılan oylamalarda ilk iki isim Atakan ile Yunus olmuştu. Bu akşamda ünlüler takımından bir veya iki isim daha potaya girecek Ada konseyinde yine Yunus ile Yattara arasında gerilim yaşandı. Yunus, Yattara'yı yalancılıkla suçlarken, Yattara ise Yunus'u umursamadığını söyledi.

Ada konseyinde yarışmacılar elenmesini istedikleri isimleri yazdı. Semih, Ezgi'nin gitmesini istediğini söyleyerek onun adını yazdı. Nagihan, fazla seçeneği olmadığını söyleyerek Ezgi'nin adını verdi. Atakan, çok kötü bir insan olduğunu söyleyerek Nagihan'ı yazdı. Aynı şekilde Ezgi de Nagihan'ın ismini verdi. Yunus, Yattara'nın dokunulmazlığı olması nedeniyle Ezgi'nin ismini söyledi. Yattara ise yazdığı ismi göstermedi.

Böylelikle en çok adı yazılan isim 4 kez ile Ezgi oldu ve Atakan ile Yunus'un yanında eleme potasına giren kişi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler