Survivor 2017’de kim elendi? - Sabriye - Sedat - Şahika - Berna

Survivor 2017’de bu akşam yapılacak ada konseyi ile 4 aday Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna arasından elenen isim belli oldu.

Survivor 2017’de kim elendi? - Sabriye - Sedat - Şahika - Berna

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı tarafından yapılan ve TV8’de yayınlanan Survivor 2017’de bu akşam Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna’dan adaya veda edecek isim belli oldu.


DOKUNULMAZLIK OYUNLARI VE ADAYLAR

Survivor 2017’de ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Ada konseyinde yapılan oylamada Sabriye eleme adayı olarak ilk belirlenen isim oldu. İlk Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Adem ise Sedat’ın ismini verdi. İkinci Dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımında oylamada adı çıkan isim Berna olurken Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Furkan Kızılay ise Şahika’nın adını verdi. Böylece adaya veda edecek isim Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna arasından bir kişi oldu.

Survivor 2017’ye veda eden isim Berna Öztürk oldu.

Survivor 2017’de kim elendi? - Sabriye - Sedat - Şahika - Berna


ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2017’de bu akşam ödül oyunu oynandı. Kıyasıya geçen yarışmada ilk çıkışın ardından v şeklindeki parkurdan geçen yarışmacılar tel örgülü etabın üstünden geçerek aldıkları ilk disk ile tahterevalliden geçip havuzun ön kısmında bulunan 3 hava yastığının üzerinden geçip havuza atlayarak yine tel örgülü ikinci parkura geldiler. Burayı da geçip ilk diski masanın önüne bırakarak havuzun başına ikinci diski almaya döndüler. İkinci disk ile havuzu geçip ikinci tel örgülü etabı geçtikten sonra ikinci diski masanın önüne bırakarak atışlara geçtiler. Hazırlanan masadan kaydırarak karşıda bulunan 3 fileye diskleri atan yarışmacılardan 2 fileye diğer yarışmacıdan daha önce diski atan yarışmacının takımına 1 puan kazandırdığı yarımada 5 yarışlık ilk turu gönüllüler takımı kazandı. İkinci turu da kazanan gönüllüler ödül yarışmasını ve iletişim ödülünü kazanmış oldu.

PERFORMANS ÖDÜLLERİ

Survivor 2017’de performans ödüllerinde erkeklerde 20 puanla İlhan Mansız birinci 15 puanla Anıl ikinci oldu. Kızlarda ise 22 puanla Sema birinci, 21 puanla Berna Keklikler oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem