Survivor 2017’de kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

Survivor 2017 Ünlüler gönüllüler takımında bu hafta adaya veda edecek isim belli oldu. İşte ayrıntılar…

Survivor 2017’de kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

TV8’de yayınlanan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu akşam bir isim adaya veda edecek. Adem, Sabriye, Sedat ve Tarık’tan adaya kimin veda ettiği haberimizde…


Survivor 2017’de ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu ise Sema kazandı. Yapılan ilk ada konseyinde en fazla ismi yazılan kişi Sabriye oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Sema ise Adem’in adını verdi. Böylece ilk dokunulmazlık sonunda belirlenen iki aday Sabriye ve Adem oldu.

Survivor 2017’de kim elendi? İşte adaya veda eden isim…

İkinci dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımında ikinci bireysel dokunulmazlığı ise İlhan kazandı. Yapılan ada konseyinde arkadaşlarından kendisini yazmalarını isteyen Tarık Mengüç 3. Eleme adayı olurken Sedat İlhan Mansız’dan kendi adını söylemesini istedi. İlhan Mansız’da Sedat’ın adını verdi. Böylece bu akşam yapılacak olan konseyde adaya veda eden isim Sabriye, Adem, Tarık ve Sedat arasından en az sms oyu alan olacak.

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında adaya veda eden isim Tarık Mengüç oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem