Survivor 2017’de kim elendi? – 14 Mart

Survivor 2017’de eleme adayı olan 4 yarışmacıdan biri adaya veda etti. Kim elendi? İşte ayrıntılar.

Survivor 2017’de kim elendi? – 14 Mart

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu akşam yapılan ada konseyinde elemeye kalan 4 yarışmacıdan biri adaya veda edecek? Survivor 2017’de kim elendi? Merakla beklenen sorunun cevabı haberimizde.

ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Survivor 2017’de oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Yapılan ada konseyinde en fazla ismi yazılan yarışmacı Şahika oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun alan Sedat ise Adem’in ismini verdi. Böylece ilk dokunulmazlık oyunları sonunda eleme adayı olan iki isim Şahika ve Adem oldu.

Survivor 2017’de kim elendi? – 14 Mart

İkinci dokunulmazlık oyununu ise yine ünlüler takımı kaybetti. Ada konseyinde elenmesi yönünde ismi çıkan isim Fatih oldu. İkinci bireysel dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız ise Pınar’ın adını verdi. Böylece ünlüler takımından elenmesi yönünde ismi çıkan 4 kişi Şahika, Adem, Fatih ve Pınar oldu.

14 Mart akşamı yapılan ada konseyinde en az sms oyunu alarak adaya veda edecek isim Fatih oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu akşam önemli bir ödül oyunu oynandı. Ödül oyununda zorlu parkurda yarışan yarışmacılar aldıkları iki ucunda top bulunan ipi sallayarak atıp karşılarında bulunan tahta düzeneğe tutturmaya çalıştı. Parkuru ilk olarak bitirip 2 ipi ilk olarak düzeneğe tutturan kişi takımına bir puan kazandırdı. Oynanan oyun sonunda ünlüler takımı iletişim ödülünün sahibi oldu ve ailelerinden gelen mesajları okuma fırsatı yakaladı. Mesajarın okunması sırasında ise duygu dolu anlar yaşandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler