Survivor 2017’de Dokunulmazlık oyunu – Elenme adayları kimler oldu?

Survivor 2017 Ünlüler gönüllüler yarışmasında kıyasıya bir Dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2017’de Dokunulmazlık oyunu – Elenme adayları kimler oldu?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu akşam kıyasıya bir Dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışmayı hangi takım kazandı? İşte ayrıntılar...


TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor 2017’de yarışmacılar kendi takımlarından bir kişinin adaya veda etmemesi için yarıştı.

Survivor 2017’de Dokunulmazlık oyunu – Elenme adayları kimler oldu?

Birleşme partisine çok az bir zaman kala oynanan dokunulmazlık oyununda İp üzerindeki düzenekle deniz üzerinden kayarak parkurun sonunda denize atlayarak parkurun sonundaki halkayı alıp su üzerindeki engellerin üzerinden sahil kenarındaki engelin altından geçip puzzleın tamamlayarak iki halkayı puzzle tahtası üzerinde bulunan iki demire geçiren ilk yarışmacının takımına 1 puan kazandırdı. İlk turu Gönüllüler takımı kazanırken ikinci turu Ünlüler takımı kazandı.

Oynanan final oyununun sonucunda ise Ünlüler dokunulmazlık oyununun galibi oldu.

İLK ELENME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde en fazla ismi yazılan isim Erdi oldu. Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe ise Bera'nın adını verdi. Böylece ilk dokunulmazlık oyunu sonunda elenmesi yönünde ismi belirlenen iki isim Erdi ve Berna oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler