Survivor 2017 yarışmasında eleme gecesi – Kim elendi?

Survivor 2017 Ünlüler gönüllüler yarışmasında yapılan ada konseyi sonrasında bir yarışmacı adaya veda etti. Kim elendi? Detaylar haberimizde…

Survivor 2017 yarışmasında eleme gecesi – Kim elendi?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından yapılan ve önemli ölçüde bir izleyici kitlesine erişen Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında heyecan dolu bir eleme gecesi yapıldı. Adaya kim veda edecek? Bu sorunun yanıtı ve bütün detaylar bu sayfada.


ELEME ADAYLARI

Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyuncunu ünlüler takımı kazandı. Bireysel dokunulmazlık sembolü ise Gönüllüler takımından Volkan’ın oldu. Yapılan ada konseyinde yarışmacılar tarafından en çok ismi yazılan kişi Denisa oldu. Bireysel Dokunulmazlık oyununun kazananı Volkan ise elenmesi için Erdi’nin adını verdi. İkinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan gönüllüler olurken Bireysel Dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımından Çılgın Sedat kazandı. Yapılan Ada konseyinde adı en fazla yazılan isim Sabriye olurken Çılgın Sedat ise Adem’in ismini söyledi. Böylece elenmesi için sms oylamasına çıkacak isimler Denisa, Erdi, Sabriye ve Adem oldu.

Bu akşam yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı Denisa'nın elendiğini açıkladı.



ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2017 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu akşam ödül oyunu oynandı. Kıyasıya bir rekabete sahne olan yarışmada yarışmacılar engellerin altından ve üstünden geçerek üzeri halatla örülü havuzdan ilerleyerek havuza atladı sonrasında ilk diski alarak fileden geçip yan şekilde duran halatla örülü engele tutunarak geçip ilk diski masaya bırakıp tekrar geri döndüler. İkinci diski alıp fileden geçip yan şekilde duran halatla örülü engele tutunarak geçip ikinci diskle birlikte masa üzerinde işaretli yerlere diskleri atmaya çalıştılar. İki diski işaretli yere atan ilk kişinin takımına puan kazandırdığı yarışmada ilk turu gönüllüler kazandı. İkinci turu da kazanan gönüllüler İletişim ödülünün sahibi oldu. Gönüllüler takımı ödülü doğum günü olan Eser’e armağan etti.

FATİH - İLHAN GERGİNLİĞİ

İletişim ödülü için yapılan ödül oyununda ünlüler takımında Fatih ve İlhan Mansız arasında gerginlik yaşandı. Fatih’in oynadığı oyunu kaybetmesi sonrasında İlhan Mansız ile sözlü bir atışma yaşadı. Bu atışmanın büyümesi üzerine İlhan Mansız ve Fatih birbirinin üzerine yürüdü. Takım arkadaşları ve Survivor ekibinin araya girmesi ile taraflar sakinleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler