Survivor 2016'da Semih, Atakan Gerginliği

Survivor’da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllülerin kazanması ardından gözler bu akşam oynanacak olan 2.dokunulmazlık oyununa çevrildi. Dün akşam oynanan dokunulmazlığın kaybedilmesi ardından konseyde ismi 3 yarışmacı tarafından yazılan Semih

Survivor 2016'da Semih, Atakan Gerginliği

Survivor’da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllülerin kazanması ardından gözler bu akşam oynanacak olan 2.dokunulmazlık oyununa çevrildi.

Dün akşam oynanan dokunulmazlığın kaybedilmesi ardından konseyde ismi 3 yarışmacı tarafından yazılan Semih Öztürk’ün ardından, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yunus Günçe, Yattara ismini söyledi. Böylece Semih Öztürk’ün ardından potaya giren diğer isim Yattara oldu.

Trabzon Doğumlu olan, Yunus Günçe, yarışmada Beşiktaş’a yaptığı övgüler ve özellikle ismi Trabzon ile özdeşleşmiş Yattara ve Tuğba Özay ile yaptığı tartışmalarla hatırlanıyor.

30 Mayıs 2016 Salı (Bu akşam) oynanacak 2.dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı merakla beklenirken, gönüllülerin kazanması halinde Atakan’ın sakatlığından , Yunus Günçe’ninde bireysel dokunulmazlığı kazanmasından dolayı 3.ismin Nagihan olması kesin.

Ünlüler kazanırsa Gönüllüler takımından iki isim sms’de Semih ve Yattara ile yarışacak.

Sosyal Medyada Semih Taraftarlarından Acun Ilıcalıya çığ gibi tepki:

Sosyal medya da Avatar Atakan’ın Acun medya tarafından koruma altına alındığına vurgulanırken, Semih Öztürk üzerine oyun oynandığı iddia ediliyor.

Avatar Atakan’a  saktlık sonrası adaya döndüğü ilk eleme akşamında “ Dokunulmazlık” verilmesinin  koruma amaçlı olduğu ve kollandığı vurgulandı.

Bu güne kadarki Survivorlar da bu tür bir uygulama yapılmamışken şimdi neden böyle bir uygulamaya gidildiği sorgulandı.

Damla’nın sigara görüntülerine Ilıcalı’dan açıklama

Survivor 2016 yarışmasında montajlarda gözden kaçarak yayına yansıyan Damla’nın sigara içerkenki görüntülerine Acun Ilıcalı ekranlardan açıklama getirdi.

Acun Ilıcalı Damla’nın sigara içerkenki görüntüleriyle ilgili olarak “kaybedilen yarışma sonrası gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları aldılar ve bu tespit edilince geri alındı. Damla’nın aldığının farkedilmemesi sonucu görüntülerdeki durumun ortaya çıktı.”

Tweter'de "Survivor'da adalat firarda" TT oldu

survivorda-adalet-firarda.jpg

Acun Ilıcalı, bu durumun bir daha olmaması için uyarıda bulundu.

Bilindiği gibi Daha önceki yıllarda da yarşmacılardan Merve Büyüksaraç kendilerine yemek verildiğini iddia etmiş ve bir kez de Damla’nın sigara görüntüleri  gibi montaj sırasında gözden kaçmış görüntüler ekranlara yansımıştı.

survivor-damla-sigara.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem