Survivor 2016’da kim elendi? – Heyecan dorukta (20 Haziran)

Survivor 2016’da finale az bir zaman kala bu akşam eleme heyecanı yaşandı.

Survivor 2016’da kim elendi? – Heyecan dorukta (20 Haziran)

Survivor 2016’da büyük finale 9 gün kala eleme heyecanın doruğa çıktığı bir eleme gecesi yaşandı. Survivor'da kim elendi sorusu yanıtını buldu.

19 Haziran akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve ilk eleme adayı yapılan oylama sonucunda İbrahim olmuştu. Oynanan İkinci dokunulmazlık oyununu ise 10-9 Gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununda Serkay’ın müdahalesi sonrasında parmağı kırılan Semih’in katılmadığı bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında kazanan Atakan oldu. Ve bu sonuçla Nagihan ikinci eleme adayı oldu.

Bu akşam (20 Haziran) yapılacak olan ada konseyinde Nagihan ve İbrahim arasından yapılan  elemede adaya veda eden İbrahim oldu



MUHTEŞEM ÖDÜL OYUNU

Survivor’da bu akşam muhteşem bir ödül oyunu oynandı. Uzun bir aradan sonra oynanan gece oyununda yarışmacılar, kendileri hakkında ailelerinde sorulan soruları tahmin etmeye çalıştılar. Bu oyunların sonunda ise büyük ödül olarak bir kişi Fıat Fullback pickup kazanacak.

İlk olarak oynanan soru yarışmasını Serkay kazandı. 7 puan alan iki yarışmacıdan Nagihan ve Damla arasında oynanan 3 soruluk oyun sonunda Nagihan Atakan ile yarı final oynama hakkı kazandı. Atakan ile Nagihan belli süreler sonunda sirenin çalması sırasında arabanın kapısını açan kişinin sayı kazandığı yarışmada kazanan Nagihan oldu ve finalde Serkay'ın rakibi oldu.

Büyük ödülü kazanan isim Nagihan oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler