Söz 11. Bölüm nefes kesti - 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisi 11. Bölümü ile ekranlara geldi. 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar.

Söz 11. Bölüm nefes kesti - 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Söz dizisi nefes kesen 11. Bölümle ekranlara geldi. 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar.


Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşamaz, Nil Günal, Melissa Yıldırımer ve İlayda Ildır yer alıyor.

12. bölüm fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

11. bölümde neler oldu?

Kurtdereli’nin şehit olması sonrasında ekipten 5 kişi Yavuz, Hafız, Avcı, Keşanlı ve Çaylak Çolak’ın peşine düştü. Geveze ve diğerleri ile Erdem Yarbay ile diğer terörist grubun peşine düştü. Ateş ise sınırın diğer tarafında Esin hanımın izini sürdü. Arama çalışmaları sırasında Çolak bir kamyonetle kaçarken arama noktasında ekip tarafından durduruldu. Kamyonetin arkasında bulunan koyun ve samanların arasına saklanan Çolak tam yakalanmak üzereyken öndeki araçta bulunan adamları ekibe silah çekti. Erken fark edilen girişim bütün adamların öldürülmesi ile sonuçlanırken Çolak kaçmayı başardı.
Söz 11. Bölüm nefes kesti - 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sonrasında durumu anlayan ekip Çolak’ın peşine düştü. Diğer tarafta Geveze keskin nişancı tarafından bacağından vuruldu. Çok kan kaybeden geveze hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. Ameliyat iyi geçti ancak kurşunun sinirlere zarar vermesi sonrasında tedavi edilmek üzere Ankara’ya sevk edildi. Ateş ve Yasin Esin’in izini buldu. Mühimmat kamyonunu ele geçirerek, yaptıkları planı uygulamaya koydular. Ateş araçla terörist kılığında Esin’in yanına gitti. Yasin bu sırada bulundukları yeri bastı. Burada plan gereği Esin’i kurtaran Ateş güvenini kazandı. Sonra oradan ayrıldılar. Gittikleri diğer yerde bir kişinin kendisinden şüphelenmesi üzerine onu da bir planla Esin’e öldürten Ateş adım adım Esin’i yakalanmaya getirdi.

Yavuz ve ekibi Çolak’ı plastik fabrikasında sıkıştırdı. Esin ile otel odasında oturan Ateş Esin’in kendisinden şüphelenerek yanlış istihbarat vermesi ile Çolak’ın yavuz ve ekibinin elinden kaçmasına neden oldu. Çolak Sebo ile kaçarken Esin Ateş’e silah çekti. Yasin geldi ve Ateş’i kurtardı. Esin’i aldı. Bu sırada Çolak arayarak Esin’e yeni buluşma noktasını söyledi. Yasin bilgisayardan yaptığı ses kaydı ile Çolak’a fark ettirmeden onu konuşturdu ve yeri öğrendi. Bahar Merve’ye yaptığı müdahale sonucunda açılan soruşturma sonunda açığa alındı.

Ekip Çolak’ın buluşma noktasını öğrenince hazırlık yaptı. Çolak buluşma yerine gelince yavuz yanına gitti. Çolak blöf yaparak üzerindeki bombayı patlatacağını söylese de Yavuz blöfü yemedi ve Çolak’ı yakaladı. Bu sırada Avcı Sebo tarafından yakalandı. Konuşturulmak istenirken Esin’in yakalandığını öğrenen büyük patronun çalışanı bir kadın Sebo’yu aradı ve roketle Çolak’ın ve askerlerin içinde bulunduğu aracı vurmasını ve Çolak’ı devreden çıkarmasını istedi. Bu sırada teröristler Avcı’yı öldürmek üzereyken bir sürpriz yaşandı ve Eylem gelip Avcı’yı kurtardı. Öldüğünü sandığı Eylem’i karşısında gören Avcı şaşkınlık yaşadı. Sebo roketi alarak Çolak2ın içinde bulunduğu arası hedef aldı ve bölüm burada sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler