Siyah Beyaz Ne zaman başlıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ Siyah Beyaz dizisi ile geri dönüyor.

Siyah Beyaz Ne zaman başlıyor!

Yakışıklı oyuncu rol aldığı birçok dizilerde büyük başarılara imza attı. Genç kızların sevgilisi olmayı başaran oyuncu iki yıl aradan sonra tekrar ekranlara, sevenlerinin karşısına çıkamaya hazırlanıyor. Dizide Tatlıtuğ’a kimin eşlik edeceği konusu tam bir merak konusu oldu.

Tatlıtuğ, oynadığı diziler ile büyük yankı uyandırdı özellikle Aşk-ı Memnu dizisi ile birçok kişinin gönlünü kazandı. Kuzey Güney dizisi ile aynı heyecanı yaşayan Tatlıtuğ Kurt ve Şurası dizisinde hayal kırıklığına uğradı. İstediği başarıyı elde edemeyince kısa bir ara verdi. Bu aranın sonunda tekrar sevenlerine kavuşacak. Yakışıklı oyuncu dizinin ilk sezonu için 1 Milyon 170 bin TL kazanacak. Tatlıtuğ’a eşlik etmesi için teklif götürülen Cansu Dere bölüm başına 90 bin TL isteyince yapım şirketi vazgeçti. Tuba Büyüküstün ile görüşen şirket olumlu ayrılacağı mesajı veriliyor. Star TV ekranlarında gösterilecek dizinin Şubat ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.
 
Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?
 

27 Ekim 1983 yılında doğan yakışıklı oyuncu Bosna- Hersek kökenli Adanalı bir baba Edirneli bir annenin çocuğudur. Tatlıtuğ, Best Model Of The World seçilmesi ile adını duyurdu. Ardından oyunculuğa başladı. Oyunculuğun yanı sıra sporla da uğraştı. Adana’da birçok farklı kulüpte oynadı. Ülkerspor’da 2 yıl, Beşiktaş’da 1 yıl,  Fenerbahçe’de 1 yıl oynadı.
Birçok teklif alan oyuncu Okan Bayülgen Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerine Gümüş dizisi ile başladı.
Rol aldığı filmler:
Amerikalılar Karadeniz’de 2, Oyuncak Hikayesi 3, Kelebeğin Rüyası,
Rol aldığı diziler:
Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şurası
 
Tuba Büyüküstün Kimdir?
 

5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğan güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımları bölümünü okudu. Oyunculuğa başlamasında Tomris Giritlioğlu’nun büyük etkisi vardır. İlk olarak Sultan Makamı adlı dizinin son 4 bölümünde yer aldı. Çağan Irmak’ın yönetmenliğinde Çemberimde Gül Oya adlı dizide ise adını duyurdu. 28 Temmuz 2011 yılında Paris’de oyuncu Onur Saylak ile evlendi. Bu evlilikten ikiz çocukları dünyaya geldi. Toprak v Maya adında iki kız çocukları vardır.
Rol aldığı diziler:
Sultan Makamı, Çemberimde Gül Oya, Aşk Yolu, Ihlamurlar Altında, Asi, Beni w Benak, Gönülçelen, 20 Dakika, Kara Para Aşk
Rol aldığı Filmler:
Babam ve oğlum, Sınav, Yüreğine Sor, Orman, Rüzgarın Hatıraları, Dar Elbise, İstanbul Kırmızısı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler