Seviyor Sevmiyor ne zaman başlıyor?

Seviyor Sevmiyor dizisi seyirci ile buluşacak.

Seviyor Sevmiyor ne zaman başlıyor?

ATV ekranlarında merakla beklenen dizi 15 Haziran'da başlıyor. Yapımını MF yapımın üstlendiği dizide Gökhan Alkan ve Zeynep Çamcı'nın başrollerini paylaştığı dizi daha şimdiden bir çok kişinin begenisini kazandı. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturuyor. Senaryosunu Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil'in yaptığı dizi artık seyirci karşısına çıkmaya hazır. 
 
Dizi She Was Pretty'den uyarlanan Romentik-Komedi dizisidir.

Konusu;
Dizide Yiğit çirkin bir çocuktu. Herkesin alay etiği biridir. Deniz ise zengin ve bir o kadar güzel biridir. Okulda Yiğit ile tek arkadaşlık kuran Deniz olur. Yiğit'in tek arkadaşı v eilk aşkı Deniz olur. Zaman geçtikçe Deniz'in ailesi iflas eder. Deniz de gittikçe çirkinleşir. Yiğit ise çok yakışılklı biri haline gelir. Aynı zamanda işleri de düzelir ve kariyerinde sürekli bir yükseliş yaşar. İkilinin bir şekilde yolları tekrar kesişir. Komedi tadında bu aşk yolculuğunu ele alır. Dizinin başrolerinde Gökhan Alakn, Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı yer almaktadır. 

Gökhan Alkan kimdir?

8 Aralık 1987 yılında İstanbulda doğdu. Göçmen bir ailenin oğludur. Lise ve üniversite hayatında tiyatro ile ilgilendi. 2 üniversite bitiren Alkan oyunculuk eğitimini Msn Actor studio'da tamamladı. Mezun olmanın ardında Müjdat Gezen 'de kısa bir zaman oyun oynadı. Ardından bir grup arkadaşı ile kendi tiyatrosunu kurdu. Oyunculuk kariyeri boyunca; Muhteşem Yüzyıl, Herşey Yolunda, Gurbette Aşk Bir Yastıkta, Kocamın Ailesi, Defnenin bir mevsimi, Organik aşk hikayeleri dizi ve filmlerinde rol aldı. 

Zeynep Çamlı kimdir?

11 Arlık 1986 yılında Muğla'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim fakültesi Radyo ve Televizyonculuk okudu. Recep İvedik 3 ile oyunculuk hayatı başladı. Leyla ile Mecnun dizisinde rol aldı. Ardından Emirin Yoludizisinde boy gösterdi fakat reytinglerin düşük olması nedeniyle Dizi sona erdi. Beni böyle sev dizisinde başrolü oynadı. Antalya Altın Portakal Film Festival'inde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Ardından Deliha filminde rol aldı. Şimdi ise Seviyor Sevmiyor dizisinde ana karakteri canlandıracak. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem