Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanı yayında

Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanı çıktı

Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanı yayında

Yaz döneminde yayına giren yeni dizilerden birisi de Atv ekranlarındaki Seviyor Sevmiyor oldu. İlk bölümleriyle beğenilen dizide Zeynep Çamcı ile Gökhan Alkan başrolde oynuyor. Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanı da yayınlandı.
“Senin bu adamla aranda bilmediğimiz bir şey mi var?”

GEÇEN HAFTA NELER OLDU
Deniz, Yiğit'in tüm aşağılamalarına rağmen istifa etmekten vazgeçer. Ona kendini kanıtlamaya karar verir. Bunun için moda ile ilgili terimleri öğrenmesi gerekmektedir. Bu konuda İrem ona destek olur. Yiğit, ilk aşkı sandığı İrem'in İstanbul'dan gitmediğini öğrenir. İrem, Yiğit'le otelde karşılaştıklarını Deniz'e itiraf etmek ister. Ancak Deniz, Yiğit hakkında hiçbir şey duymak istemez. İrem, Deniz'in ismini kullanarak Yiğit'le görüşmeye devam etmek zorunda kalır. İkili, Deniz'e yakalanmanın eşiğine gelirler. 

Oyuncu kadrosu:
Hakan Bonomo, Aksel Bonfil, Bedrana Meriç, Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız, Zeynep, Gökhan Alkan Yiğit, Deniz, Yiğit Kirazcı, Zeynep Tuğçe Beyat
Dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturmaktadır. Senaryosu ise Cho Sung-Hee, Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil’e aittir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem