Seviyor Sevmiyor 4. Bölüm Deniz’in itirafı!

Seviyor Sevmiyor 4. Bölüm bu akşam sevenleri ile buluşacak

Seviyor Sevmiyor 4. Bölüm Deniz’in itirafı!

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi seviyor sevmiyor 4. Bölümü ile bu akşam ATV ekranlarında boy gösterecek. Yayına başladığı ilk günden itibaren birçok kişinin kalbini fetheden dizi hem üzüyor hem de güldürüyor.
ATV kanalında yayınlanan dizinin yapım şirketi MF Yapım üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturmaktadır. Senaryo Cho Sung-Hee, Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil yazıyor. Dizi uyarlama dizisidir.
                                 
Seviyor Sevmiyor 4. Bölüm özeti ve fragmanı…

Dergi Çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan ile randevulaşan Yiğit’e şoförlüğünü Deniz yapmak zorunda kalır. Deniz yolda Yiğit’in sinirleri ile oynar. İrem babasından dolayı kendini kötü hisseder. Deniz olanlardan dolayı morali çok kötüdür. Tuna ona destek olmak ister. Deniz içtiği bozuk çayın etkisiyle de Yiğit’i arayıp her şeyi itiraf eder.

Dizinin 2. Fragmanı…

Geçen Hafta Neler Oldu?
Deniz, Yiğit’e rağmen istifa etmez. Kendini Yiğit’e kanıtlamak ister. İşe ilk olarak moda terimleri öğrenmekle başlar. Bu konuda İrem ona destek olur. İrem’in İstanbul’da gitmediğini öğrenen Yiğit İrem’i otelde görür. İrem Yiğit ile görüşmek zorunda kalır. İrem ile Deniz’in yakınlaşmasını Deniz’in görüp görmeyeceği ise merak konusu…

Konusu:
Deniz ve Yiğit küçüklük arkadaşıdır. Yiğit çok şişman ve çirkindir. Bu yüzden arkadaşları tarafından dışlanır ve alay konusu olur Yiğit’in tek arkadaşı Deniz’dir. Deniz güzel ve zengin bir aileden gelir. Yıllar geçtikçe Yiğit çok yakışıklı biri haline gelir aynı zamanda işleri ise düzene girer ve zengin olur. Deniz ise zaman geçtikçe eski güzelliğini kaybeder ve babası iflas eder. Durum tersine döner. Yıllar sonra İstanbul’da yolları kesişen ikilinin hayat serüvenini anlatıyor.

Oyuncu Kadrosu:
Zeynep Çamcı, Yiğit Kirazcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Zuhal Olcay, Zeynep Tuğçe Bayat, İpek Tenolcay, Cemal, Eda, Aydan Koptur, Esra Kılıç, Gazi, Meriç, Neşe Arıcan,
 
Zeynep Çamcı Kimdir?

11 Aralık 1986 yılında Bodrum’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversite’sinde İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerine Recep İvedik ile başladı. Meryem filminde oynadığı rolü ile 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi kadın ödülünü kazandı.
Filmografisi:
Deliha, Meryem, Güneşin Karanlığı, Recep İvedik 2-3, Eğlendirme Dairesi, Emirin Yolu, Beni Böyle Sev, Leyla ile Mecnun, Canımın İçi

Gökhan Alkan Kimdir?

8 Aralık 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Göçmen bir aileden gelen Alkan Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği Lisansı ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret-Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Tiyatroya lise yıllarında ilgi duyan Alkan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosunda2 yıl çalıştıktan sonra kendi arkadaşları kendi tiyatrosunu kurdu. Aynı zamanda Reklamlarda seslendirme yapıyor, Şiir, güfte çalışmaları yapıyor ve spor ile de ilgili bir oyuncudur.
Filmografisi:
Muhteşem Yüzyıl, Her şey Yolunda, Gurbette Aşk Bir Yastıkta, Kocamın Ailesi, Defne’nin Bir Mevsimi, Organik Aşk Hikâyeleri, Makas

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem