Seviyor Sevmiyor 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seviyor Sevmiyor 3. Bölümü bu akşam ATV ekranlarında

Seviyor Sevmiyor 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında Romantik-Komedi tadında olan dizi Seviyor Sevmiyor bu akşam 20.45’de seyircileri karşısına geçecek. Çarşamba akşamları yayınlanan başrollerini Zeynep Çamcı ve Gökhan Alkan’ın üstlendiği dizinin yapımını MF Yapım üstlendi. Yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturmaktadır. Senaryosu ise Cho Sung-Hee, Hakan Bonomo ve Aksel Bonfil’e aittir.

Geçen hafta neler oldu?
İrem, Deniz’in yerine geçerek onu bu durumdan kurtardığını düşünürken Deniz ile Yiğit tekrar bir araya gelirler. Deniz sürekli Yiğit’ten kaçmak ister ama aynı iş yerinde çalıştıkları için sürekli bir araya gelmek durumunda kalırlar. Ama Yiğit bu stajyerden hiç memnun değildir. Dergi bir parti düzenlemeye hazırlanır. Parti ise İrem’in otelinde yapılacaktır. Deniz, Yiğit’in İrem’i tanımaması için İrem’i erkek kılığına sokar.
Konusu:
Deniz, Küçükken çok güzel ve zengin bir kızdır. Büyüdüğünde babası iflas eder ve kendisinin de güzelliğinden eser kalmaz. İş bulmak ister ama başarılı olamaz son olarak bir moda dergisinde işe başlar. Yiğit ise çocukken şişman ve çirkin bir çocuktur. Arkadaşları tarafından dışlanır ve tek arkadaşı deniz olur. Aynı zamanda ilk aşkı olur. Aradan yıllar geçer. Yiğit zayıflar, yakışıklı ve zengin olur. Uzun bir aradan sonra tekrar yolları kesişir.
Oyuncu kadrosu:
Hakan Bonomo, Aksel Bonfil, Bedrana Meriç, Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız, Zeynep, Gökhan Alkan Yiğit, Deniz, Yiğit Kirazcı, Zeynep Tuğçe Beyat

Zeynep Çamcı Kimdir?

11 Aralık 1986 yılında Muğla’da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversite İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini Recep İvedik 3 filmi ile başladı. Oyunculuğunda Beni Böyle Sev dizisi ile zirveye çıktı. Ardından Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.
Filmografisi:
Recep İvedik 2-3, Güneşin Karanlığı, Meryem, Deliha, Eğlendirme Dairesi, Beni Böyle Sev, Emir’in Yolu, Leyla ile Mecnun, Canımın İçi

Gökhan Alkan Kimdir?

8 Aralık 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği Lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret-Pazarlama ön Lisans bölümlerini bitirdi. Lise zamanlarında tiyatroya ilgisi olan Alkan bunun üzerine gitti ve oyunculuk eğitimi almaya başladı. Müjdat Gezen Tiyatrosunda 2 yıl gibi bir süre rol aldığı oyunlardan sonra arkadaşları ile kendi tiyatro grubunu kurdu. Şan ve Solfej eğitimi alan oyuncu profesyonel olarak spor ile ilgileniyor. Reklam seslendirmesi yapan oyuncu şiir ve güfte çalışmaları ile de uğraşıyor.
Filmografisi:
Muhteşem Yüzyıl, Her Şey Yolunda, Gurbette Aşk Bir Yastıkta, Kocamın Ailesi, Defnenin Bir Mevsimi, Organik Aşk Hikayeleri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem