Semih Öztürk Survivor'da finale doğru gidiyor!

Bu yıl yine izleyiciyi ekranlara kilitleyen Survivor 2016'da son dönemlere girildi. Yarışmada heyecan gitgide yükselirken artık az sayıda yarışmacı kaldı. Bu yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken ise Semih Öztürk oldu. Başarılı yarışmacı tavırları ve

Semih Öztürk Survivor'da finale doğru gidiyor!

Bu yıl yine izleyiciyi ekranlara kilitleyen Survivor 2016'da son dönemlere girildi. Yarışmada heyecan gitgide yükselirken artık az sayıda yarışmacı kaldı. Bu yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken ise Semih Öztürk oldu. Başarılı yarışmacı tavırları ve performansıyla konuşulan isimler arasında yer alırken finale doğru da emin adımlarla ilerliyor.

KİMDİR?

Aslen Bursalı olan Semih Öztürk 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1.80 boyundaki başarılı yarışmacı 80 kilodur. Eğitimine her zaman önem göstermiştir ve lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde yapmıştır. Ardından yurtdışına açılma kararı alarak Fransa’da Paul Valery Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde eğitimini sürdürmüştür.

survivorin-dikkat-ceken-ismi-semih-ozturk-tartisilmaya-devam-ediyor.jpg

Adada diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglarla adından sıkça bahsettiren Semih Öztürk'ün tv dünyası ile ilk tanışması yine TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya'da oldu. Burada da olaylarla sürekli gündeme geldi ve Kurretülayn ile yaşadığı aşk gündem oldu. Bu yıl ise Survivor'da kendisini diğer yarışmacılardan ayırarak yalnızca Gizem Kerimoğlu ile konuştu.  Yalnız adam olarak yoluna devam ederken Zafer ile girdiği sert kavgalar sonucunda Zafer yarışmadan elenirken o ise ünlüler takımına alındı.  Tartışılan isim yoluna burada devam ederken yeni tartışmaların da yaşanacağının sinyalini çok geçmeden vermeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem