Semih Öztürk elendi!

Semih Öztürk çeyrek finalde elendi

Semih Öztürk elendi!

Survivor 2016 bu yıl yine bomba gibi bir sezon geçirdi. Ekranların en çok izlenilen yarışması ünvanını elinden bırakmayan yarışmada yarışmacıların bu konuda etkisi çok büyüktü.  Bu noktada yarışmacılardan Semih Öztürk en çok dikkat çeken ve konuşulan isim oldu. Tavırlarıyla, konuşmasıyla ve ada hayatında takım arkadaşlarıyla girdiği diyaloglarla adından oldukça fazla söz ettirdi. Ancak başarılı yarışmacı çeyrek finalde sms oylamasında Damla'ya elendi.

KİMDİR?

Semih Öztürk aslen Bursalıdır ve İstanbul’da 1990 yılında dünyaya gelmiştir.  1.80 cm boyundaki yarışmacı 80 kilodur. Hayatında eğitimine büyük önem vermiştir. Bu noktada lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde yapmıştır. Ardından eğitimine yurdışında devam etme kararı alarak Fransa’da Paul Valery Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde devam etmiştir.

Onu ilk olarak televizyon ekranlarında yine Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’deki Ütopya yarışmasında gördük. Bu yarışmada adından sıkça bahsettiren yarışmacı, bir başka yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi.

Bu yılki Survivor’a dahil olan ve gönüllüler takımında yer alan Semih Öztürk , adada ilginç diyalogların oluşmasına neden oldu. Yalnızca Gizem Kerimoğlu ile konuşması onu yalnız adamlığa iterken diğer yarışmacılarla arasında tam anlamıyla bir savaş başladı. İki ayın sonuna kadar bu savaş devam ederken Zafer isimli yarışmacıyla yaşadığı kavga Acun Ilıcalı’nın da devreye girmesine neden oldu. Ilıcalı, Zafer’i Survivor’dan diskalifiye ederken Semih Öztürk'ü Ünlüler takımına dahil etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem