Samsunspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar... PTT 1.Ligde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligde 9.sırada bulunan Samsunspor sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oy

Samsunspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta,hangi kanalda,maç öncesi son durum ne? İşte detaylar...

samsunspor-yeni-malatyaspor-maci-ne-zaman-hangi-kanaldabdab463207958f11f0aa.jpg

PTT 1.Ligde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligde 9.sırada bulunan Samsunspor sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek, onun yardımcılıklarını İlyas Emektar ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Saat 16.30’da başlayacak karşılaşmayı TRT Avaz naklen yayınlayacak.
 
TRT AVAZ CANLI YAYINI
 
Samsunspor Yeni Malatyaspor daha önce toplam 2 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Samsunspor hiç galibiyet alamazken Yeni Malatyaspor'da bu maçlarda galip gelemedi ve 2 maçta eşitlik bozulmadı. Samsunspor ev sahipliğinde oynanan 1 maçta ev sahibi hiç galip gelmeyi başaramazken konuk ekip de hiç kazanamadı ve 1 maç berabere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem