Salih Karataş’ı ‘Pizza and More’ de ziyaret ettik

"Açmakla hiçbir şeyi bitmiyor açmakla hizmet başlar."

Salih Karataş’ı ‘Pizza and More’ de ziyaret ettik

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - ‘Pizza and More’ artık Beşirli’de…  


Hizmet sektöründe 15 yıldır aktif yer alan iş adamı Salih Karataş, yeni markasının Karadeniz Şubesi’ni Trabzon’da hizmete açtı. Yıllardır dev şirketlerin bölge temsilciğini yapan Karataş, “En doğal pizza markasını Trabzon’a kazandırmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HAMUR TAZE GÜNLÜK 

“Hamurumuz taze günlük yapılmaktadır” diyen Karataş, “Pizzanın en doğal halini sunmak için çabalıyoruz. Mesela mısır asla kullanmayız. Bu yüzden ismi ‘Pizza and more’ yani pizza ötesi olarak adlandırdık.” şeklinde açıkladı. 

EN DOĞAL

Yola çıkış hikayesini Haber61’e anlatan Salih Karataş şunları söyledi;

İnsanlar fasf-food yada pizza deyince ‘sucuk, sosis, salam, mısır, doldur gitsin’ diyebiliyor. Yada öyle yorumluyor. 

Bir defa biz kesinlikle şarküteri ürünlerinden sucuk, sosis, salamda beyaz et kullanmıyoruz.

Şarküteri ürünlerinde tamamen yüzde yüz dana etleri kullanılıyor. Birinci sınıf markalarla çalışıyoruz. Hamurumuzda fırından çıkana kadar hiçbir katkı yok. Naturel ürünler kullanıyoruz. Taş fırında ürünlerimizi pişiriyoruz.

Toplantı, davet ve toplu yemeklere uygun konseptimizde, tamamen günlük hazırlanmış İtalyan tarzı tatlı menümüzle kafe hizmeti verilmektedir. 

*İnsanın en rahat hali ev halidir. Bu nedenle iç mimar ekibimizle o hissiyatı sağlanmasına özen gösterdik.

* Müşterilerin ücret ödedikleri ürünleri sorgulamaları gerek. Ürün farklılığının ve kalitesinin lezzete direkt yansıdığını burada hissedebilirler.

*Yemek sektörü hala büyümeye müsait olsada tecrübe ve vizyonla  birlikte çok uzun soluklu ve emek isteyen  bir yapı.Ustam var menü yaptım, işlem tamam modeli her gün yepyeni ve güçlü oyuncuların girdiği bu sahnede artık imkansız.  Tamamen hijyen koşullar, ürün kalitesi ve  birleşimi, sunum, fiyat uyumu sorgulanması gereken önemli başlıklar. 

*Açmakla hiçbirşeyi  bitmiyor; başlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem