Şahane Damat ne zaman başlayacak?

Yeni dizi Şahane Damat Star TV’de başlayacak

Şahane Damat ne zaman başlayacak?

Star TV ekranlarında yaza iddialı giriş yapmaya hazırlanan ‘Şahane Damat’ dizisi merakla bekleniyor. Yapımını Sinegraf’ın üstlendiği dizinin yapımcı koltuğunda Osman Sınav oturuyor. Raşit Çelikezer’in yönetmenliğini yaptığı dizinin fragmanları yayınlandı. Fragmanları çok ilgi gören dizi şimdiden sabırsızlıkla bekleniliyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizide Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru başrolleri paylaşmaktadır.
Şahane Damat  fragmanı




2. fragman



Oyuncu Kadrosu:
Ali Ersan Duru, Burcu Özberk, Nükhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Selim Gürata, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun, Anıl İlter, Murat Carim, Selin Ucar yer almaktadır.

Burcu Özberk Kimdir?


12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de doğdu. Özberk eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyerine Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladı. Ardından Güneşin kızları dizisi ile oyunculuk hayatında zirveye çıktı.

Ali Ersan Duru Kimdir?


19 Eylül 1984 yılında Ankara’da doğdu. 18 yaşında oyuncu olmak hedefi vardı. Osmangazi Üniversitesinde Maliye bölümü okudu. Okul zamanda tiyatro ile ilgilendi. Diyalog sanatta 2008 yılında oyunculuk eğitimi aldı. Şahika Tekand Stüdyo oyuncuları arasına katıldı. Üç yıllık eğitimin yanında kamera ve workshop eğitimi aldı.
Filmografisi:
Lale devri, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Yağmurdan Kaçarken, Bugünün Saraylısı, Gönül işleri, Aşk Zamanı
 
 Köksal Engür Kimdir?


Seslendirme sanatçısı olan İsmail Köksal Engür 1947 yılında Kars’ta doğdu. Kariyerine 1956 yılında TRT Ankara radyosu Çocuk saati programı ile başladı. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih coğrafya fakültesi Tiyatro bölümünü okudu. Aynı zaman da Seslendirme çalışmaları da yapan Engür bir çok tiyatro ve operada yerini aldı. Dizi oyunculuğuna başlayan Engür Süngerbob Kareşort çizgi dizisinde Büdü karakterini seslendirdi.
Filmografisi:
Sağır Oda, Oflu Hocanın Şifresi, Dudaktan Kalbe, Celal Tan ve Ailesinin Acıklı Hikayesi, Beş Vakit, Deli Saraylı, Sen Kimsin?, Kurtlar Vadisi, Dayı, Dolunay, Kadirşinas, Sevgilim İstanbul, Vizontele, Dış Kapının Mandalları, Keşanlı Ali Destanı, Zerda, Analı Oğullu, Beş Kardeş, Unutursam Fısılda, Bende Özledim, Leyla ile Mecnun’da rol aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem