Şahane Damat 4. Bölüm ’de sürpriz yakınlaşma!

Şahane Damat 4. Bölüm heyecan dolu bir bölüm ile Salı günleri ekranlarınızda olacak

Şahane Damat 4. Bölüm ’de sürpriz yakınlaşma!

Bir Osman Sınav yapımı olan, çiçeği burnunda dizi Şahane Damat sürpriz dolu sahneleri ile Salı günleri Star TV ekranlarında saat 20.00’de sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Romantik-Komedi tadında olan dizinin başrollerini Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru paylaşıyor. İkilinin oynadığı dizi daha şimdiden büyük ilgi gördü. Bayram nedeniyle tatile giren dizi bu akşam kaldığı yerden devam ediyor.

Şahane Damat 4. Bölüm fragmanı…
 

Geçen Hafta Neler Oldu?
Melike ve Mehmet İlknur’un tüm şüphelerinden kurtulurken Mehmet İlknur’a söyledikleri bahane ile suçluluk duygusu yaşar. Bunun üstünden kalkmak için Melike’den tüm sinirini çıkarır. Melike ise aşık olmasına rağmen bu sefer sessiz kalmaz ve sert bir tepki gösterir. Hayati ise yazdığı burç yorumu ile Diva’yı kontrol altında tutmak ister. Bunun için Melike’ye bir teklifte bulunur. Melike ise hem gazetecilik hayali için bir basamak olur hem de hastanede kalarak Mehmet’e daha yakın olur. Melike’nin ailesi kızlarını düzgün bir şekilde istemeleri için ısrar ederler.
Tufan’ı ise evin hisseleri için satın alması için Afyon’a yollar. Otogar ’da ise Tufan’ı beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşır.

Konusu:
Ailesini İstanbul’da yaşamaya ikna eden Melike ailesine yalan söyler. Güzel bir işi olduğunu yaşadığı evin ve bir de nişanlısının olduğunu söyler. Gerçek ise çok başkadır.  Melike, açlık sınırında yaşıyor. Ailesine söylediği nişanlısı Dr. Cerrah Mehmet Çırağan ise Patronunun nişanlısıdır. Gerçeklerin gün yüzüne çıkması ise an meselesidir.

Oyuncu Kadrosu:
Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Binnur Şerbetçioğlu, Erhan Yazıcıoğlu, Mert Carim, Hande Kaptan, Köksal Ergün, Nükhet Duru, Mesut Yılmaz, Selen Uçer, Leyla Göksun, Selim Gürata, Suna ve Cemil

Burcu Özberk Kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de doğdu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü bitirdi. Oyunculuk kariyeri Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan rolü ile seyirci karşısına geçti. Kariyerinde Güneşin Kızları dizisi ile zirveye çıktı.

Ali Ersan Duru Kimdir?

19 Eylül 1984 yılında Ankara’da doğan Duru oyuncu olmaya küçük yaşta karar verdi. Üniversite eğitimini Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümünü bitirdi. Eğitiminin yanı sıra tiyatroya başladı. Oyunculuk eğitimini Diyalog Sanat’ta almaya başladı. Daha sonra Şahika Tekand Stüdyo Oyuncularına katıldı.
Filmografisi:
Lale Devri, Hayat Devam Ediyor, Başrolde Aşk, Aşk Zamanı, Bugünün Saraylısı, Gönül İşleri, Yağmurdan Kaçarken
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler